Atelier despre inteligenta spirituala

La sfarsitul acestei saptamani, trainerul de dezvoltare personala Sorin Mihalache sustine un atelier despre inteligenta spirituala a copiilor.

Parintii din Bucuresti sunt asteptati vineri seara si sambata, pe parcursul intregii zile, sa descopere cum pot imbunatati organizarea atat in viata personala, cat si in cea a micutilor lor.

In psihologia recenta se vorbeste despre un nou tip de inteligenta, cea care cuprinde creativitatea, sensibilitatea artistica, valorile morale si credinta oamenilor. Aceasta trasatura a fost denumita inteligenta spirituala.

In cadrul atelierului, parintii vor compara diferitele tipuri de inteligenta si vor descoperi caracteristicile fiecareia. De asemenea, vor fi puse in practica diverse exercitii menite sa creasca disponibilitatea copilului pentru dimensiunea spirituala a vietii.

Activitatile sunt impartite in patru sesiuni: vineri, intre orele 18.30 si 21.00, se desfasoara prima sesiune, iar urmatoarele trei vor avea loc sambata, de la ora 09.00, pana la ora 19.00, cu pauze de cafea si de pranz. Sunt 25 de locuri disponibile, iar taxa de participare este de 450 de lei de persoana. Detalii despre inscriere gasiti pe site-ul www.aicopil.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s