Hai la Marele Picnic ShortsUP la Gradina Botanica!

Gradina Botanica Bucuresti devine cinema outdoor la finalul lunii iulie, cu ocazia evenimentului Marele Picnic ShortsUP!

Vineri, 29 iulie, si sambata, 30 iulie, de la ora 19:00, Gradina Botanica devine loc de evadare in vacanta, iar filmele scurte se muta sub cerul liber, in cea de-a treia editie a evenimentului Marele Picnic ShortsUP. Pe langa scurtmetraje, participantii la eveniment se vor bucura si de muzica jazz, video mapping si ateliere interactive.

Pe covorul verde, proiectate pe doua ecrane gonflabile, scurtmetrajele de la Marele Picnic vor povesti despre evadare, nevoia de libertate si apropierea de natura, in doua selectii pline cu fictiune, comedie si animatie. Programul de filme va fi diferit in fiecare seara si va rula intre orele 21:30 si 23:30.

Anul acesta, povestile de pe ecran vor impartasi din energia muzicii jazz si funk. Trio-ul JazzyBIT  va incalzi atmosfera de vineri cu un concert live. Sambata, filmele vor fi precedate de un video mapping menit sa puna in valoare unul dintre cele mai frumoase colturi verzi din capitala.

Pe parcursul celor doua seri de evadare, cei prezenti la Marele Picnic vor putea descoperi Gradina Botanica Bucuresti prin tururi ghidate, ateliere si o instalatie multimedia activata cu senzori tactili si senzoriali, realizata de Onscreen.

In cazul in care vremea nu permite vizionarea filmelor sub cerul liber, evenimentul va fi reprogramat pentru weekendul imediat urmator, vineri 5 august si sambata 6 august. Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarba, cinefilii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturi de picnic. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul ShortsUP.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate in avans prin Eventbook, MyTicket si Eventim, la pretul de 25 de lei/ seara si 35 lei/abonament, dar si la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

Marele Picnic este un proiect inclus in programul ”Bucuresti, Orasul In-Vizibil”, realizat cu sprijinul Arcub si Primaria Municipiului Bucuresti.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s