Ghidul Töpfer pentru primii ani de viață

 

Pentru o dezvoltare sănătoasă a bebelușului este nevoie în primul rând de o nutriție echilibrată, dar și de educație emoțională.

Ghidul Töpfer  pentru primii ani de viață aduce împreună importanța alimentației și importanța nutriției emoționale, astfel încât sugarul să aibă toate atuurile unei dezvoltări armonioase și sănătoase, încă din primele zile.  

Tinerii părinți au nevoie de suport în această nouă aventură a vieții, atunci când familia lor se mărește. Sunt prețioase informațiile despre alăptare, diversificare, îngrijire, somn și dezvoltarea bebelușului în primul an de viață.

Urmărește și tu cele două serii de podcast-uri video, pregătite de Töpfer și realizate de psihologul Adriana Mitu și realizatorul Simona Bălănescu alături de specialiști.

2024 este an aniversar pentru Töpfer, întrucât brandul împlinește 20 de ani de când este pe piața din România.

Două decenii de creștere și îngrijire a generațiilor, de selecție meticuloasă a ingredientelor în armonie cu oamenii și natura” – Iulian Trandafir, VP Regional Director Alliance Healthcare – România, Cehia și Lituania.

Pe parcursul acestei perioade, Töpfer s-a dedicat creșterii și îngrijirii generațiilor. Şi a răspuns nevoilor în evoluție ale familiilor, cu produse sigure și sustenabile care susțin o viață sănătoasă încă din primii ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s