Gama Cavit Junior

Produsele din gama Cavit Junior® sub forma de tablete masticabile delicioase, fara conservanti, le ofera copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale esentiale pentru o dezvoltare armonioasa si o crestere sanatoasa.

Prin asocierea echilibrata de vitamine si minerale, produsele din gama Cavit Junior® sustin dezvoltarea armonioasa a organismului, cresterea normala a oaselor si a dintilor, contribuie la ameliorarea poftei de mancare si intretin starea generala de bine.

Produsele din gama Cavit Junior® sunt recomandate atat copiilor care nu au pofta de mancare sau celor care sunt mai sensibili la imbolnaviri, cat si copiilor sanatosi care trec prin perioade solicitante atat fizic (competitii sportive) cat si psihic (examene).

Astfel, Cavit Junior® Vanilie, Cavit Junior® Ciocolata si Cavit Junior® Caise ajuta la cresterea poftei de mancare, Cavit Junior® Imun, prin continutul sau de echinacea, stimuleaza sistemul imunitar, iar Cavit Junior® Luteina favorizeaza imbunatatirea acuitatii vizuale, in conditiile in care copiii isi petrec tot mai mult timp in fata calculatorului si televizorului.

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor nostri, am creat si lansat pe piata 2 noi produse:
Cavit Junior® cu Fier care ajuta la transportul oxigenului in celule.
Si
Cavit Junior® fara zahar  care nu determina crestere in greutate .

Combinatia de vitamine si minerale din compozitia delicioaselor tablete de Cavit Junior® se completeaza reciproc, ajutand intregul organism sa se dezvolte sanatos si sa fie plin de energie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s