Gala SuperTeach – eveniment pentru transformarea educatiei romanesti!

De peste 4 ani, SuperTeach sustine profesorii din Romania pentru a-i invata pe copii dintr-o mentalitate deschisa. Participand la evenimentele SuperTeach, profesorii descopera instrumente clare care sa ii ajute sa aiba o relatie mai buna cu elevii, sa interactioneze mai bine cu ei, sa transmita mai usor informatiile la ora si sa le ofere feedback constructiv.

In acest moment, comunitatea SuperTeach numara peste 30.000 de profesori din intreaga tara, iar obiectivul asociatiei este de a ajunge in cat mai multe scoli, la cat mai multe cadre didactice, astfel incat sa reusim impreuna sa transformam educatia pentru un viitor mai bun al Romaniei de maine.

Romania de maine incepe cu profesorii de azi!

Miercuri, 16 iunie, de la ora 20.00, va invitam la Gala SuperTeach, pentru a-i aplauda online pe unii dintre profesorii extraordinari ai comunitatii si pentru a participa la o licitatie caritabila menita sa sustina activitatea asociatiei si cresterea calitatii educatiei din Romania.

Educatia oricarei natiuni este egala cu calitatea educatorilor sai. Fiecare profesor are ocazia sa modeleze si sa influenteze zeci de mii de vieti pe parcursul carierei sale.

Haideti sa revolutionam impreuna educatia! Detalii pe superteach.ro si pe Facebook SuperTeachRomania.

Castigatoarea Romanii au talent 2021 va fi la Gala SuperTeach! 
Ana Maria Margean (Sursa: arhiva personala)

Invitata special la Gala SuperTeach din 16 iunie va fi castigatoarea din acest an a emisiunii ”Romanii au talent” de la Pro TV, fetita ventriloc Ana Maria Margean, care va povesti despre pasiunea ei pentru muzica, actorie, dar si despre interesul sau pentru educatie. Intrebata ce va face cu cei 120 de mii de euro castigati, Ana Maria a spus ca probabil ii va investi in educatia ei muzicala.

Mai multe vom afla de la Ana Maria si in cadrul emisiunii Happy Music cu Marius Constantinescu de luni, 14 iunie, de la ora 9.00. Asculta in direct interviul oferit de Ana Maria in exclusivitate pentru Itsy Bitsy si urmareste-o LIVE pe Facebook Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s