Gala „România ești TU”, un eveniment pentru și despre România

Pe 27 martie are loc, la Palatul Parlamentului, a doua ediție a Galei „România ești TU”, un eveniment pentru și despre România.

Gala are ca obiectiv principal promovarea și dezvoltarea României ca brand de țară unic care îmbină frumusețea naturală a locului, patrimoniul cultural și ospitalitatea premium și care merită să fie descoperită pas cu pas, proiect cu proiect, român cu român.

În cadrul evenimentului vor fi înmânate 100 de Diplome de Excelență și 8 trofee pentru proiecte de țară ce au în prim-plan bunăstarea comunității și dezvoltarea economică a României.

Gala va fi moderată de Tatiana Tuță și Daniel Buzdugan, iar printre participanți se numără autorități locale, ONG-uri, dar și business-uri din zona HoReCa și turism.

„Țara în care ne aflăm este a noastra, este acel loc pe care străbunii noștri ni l-au dat spre a-l duce mai departe, spre a-l ocroti și spre a-l iubi. România este mai mult decât un loc cu granițe, este țara ce înseamnă astăzi cămin pentru tine și pentru mine, este locul unde îți vezi zi de zi crescând copilul, îți vezi părinții, bunicii, este acasă. Și pentru că acasă e colț de Rai pentru fiecare dintre noi, hai să câștigăm România noastră, prin curaj, prin asumare, prin fapte și nu prin vorbe, prin modele și nu prin critici. Te invităm să spui: ROMÂNIA SUNT EU, cu mândrie, cu curaj, cu dragoste și dăruire multă. Te invităm să fii exemplul copilului tău, să îi arăți cum se „crește” o țară, cum se îngrijește o lume, dar mai ales cum se trăiește frumos, cu ambiție și asumare. Și da, de data aceasta te invităm să spui „DA” pentru că e loc pentru fiecare. România are nevoie de salvare, de la mine, de la tine și de la noi toți laolaltă. România are nevoie de fapte. România are nevoie de iubire. România e a noastră, așa că hai la treabă, hai s-o luăm acasă – în suflet de român! Prin Gala „România ești TU” ne dorim să creăm un manifest, un curent, un loc în care oamenii să arate că România poate, România merită, România este”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s