Gadgetul de Marti: Stabilizator de imagine pentru poze mai bune in familie

Gadgetul de Marti: Stabilizator de imagine pentru poze mai bune in familie

Pentru ca orice vacanta in familie, fie vara, fie iarna, este ocazia perfecta de a face multe poze, ne-am gandit sa te ajutam sa pastrezi amintirile la o rezolutie mai buna, cu un stabilizator de imagine. Este o idee de cadou foarte buna, iar taticul pasionat de tehnologie, Cristian Lacraru, ne spune de ce.

Traim intr-o era in care oricine poate inregistra orice, oricand. Pentru parinti, telefoanele si tabletele sunt pline de amintiri in familie, de la primii pasi ai copiilor, pana la primele cuvinte, pana la, bineinteles fiecare vacanta cu prichindeii lor. Si, desi poti sa faci cate inregistrari vrei si sa gresesti cate cadre vrei pana ajungi la cel dorit, exista riscul sa ratezi unele momente.

De aceea, la Happy Music cu Ruxandra si Marius, am vorbit despre cum sa facem pentru a obtine cele mai bune videoclipuri si poze de familie, din vacantele petrecute impreuna. Iar Cristian Lacraru ne-a oferit solutia: folosind un stabilizator de imagine, pe care fixam telefonul.

Afla din podcastul de mai jos cat de mult te poate ajuta un astfel de gadget pentru a obtine cele mai bune videoclipuri si poze de familie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s