Gadgetul de Marti: Proiectorul portabil

Gadgetul de Marti: Proiectorul portabil

Pentru serile in familie departe de casa, proiectorul portabil poate fi o sursa de divertisment excelenta. Descopera cat de usor poate fi sa folosesti un astfel de gadget, din podcastul de la Happy Music cu Ruxandra si Marius.

Pentru Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, unul dintre momentele in care se simte fericit este atunci cand gaseste lucruri care ii aduc aminte de copilarie. Iar un astfel de lucru este proiectorul, obiect care ii aminteste de povestile de pe diafilme.

Cel mai probabil, si copilul tau isi va aminti cu mai multa placere de o poveste proiectata pe pereti sau (de ce nu?) pe tavan, decat de filmele si serialele de la televizor.

Insa un proiector poate ocupa mult spatiu, poate fi greu de montat, poate consuma timp si nervi.

De aceea, la Happy Music cu Ruxandra si Marius, Cristian Lacraru a prezentat o alternativa: proiectorul portabil. Acest gadget are o forma de cub, o inaltime cam cat un ou de gaina (4 cm). Se conecteaza fara cablu, prin wifi, la telefon, la tableta sau la laptop si are o autonomie de 2 ore.

Asadar, este solutia ideala pentru un film de familie, fie pe tavanul din camera copilului, fie pe un perete din casa bunicilor de la tara, fie chiar pe cort, cand iesiti intr-un camping.

Mai multe despre proiectorul portabil poti afla din podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s