Gadgetul de Marti: Cum sa nu mai pierzi nimic, folosind un breloc

Gadgetul de Marti: Cum sa nu mai pierzi nimic, folosind un breloc

Probabil ca fiecare dintre noi a pierdut, la un moment dat, un obiect drag sau foarte important, cum ar fi portofelul uitat intr-un taxi sau cheile de la casa pierdute printr-un sertar sau jucaria preferata a copilului. In orice situatie, exista un gadget care te poate salva de o multime de griji si pierderi. Este vorba despre un breloc. Asculta podcastul pentru a afla mai multe.

La Happy Music cu Ruxandra si Marius, taticul Cristian Lacraru, pe care il stim ca fiind extrem de pasionat de tehnologie, ne-a povestit despre Tile Mate, brelocul care te ajuta sa stii unde iti sunt lucrurile.

Acest gadget se conecteaza prin Bluetooth la telefon si se ataseaza de obiectul pe care nu vrei sa il pierzi (chei, portofel, geanta sau orice altceva). Descarci aplicatia aferenta si gata! Vezi tot timpul pe telefon unde se afla obiectul respectiv.

Brelocul poate fi folosit si pentru a ne ajuta copiii sa nu mai piarda lucruri. De exemplu, Cristian Lacraru a descoperit Tile Mate din nevoia de a-si ajuta copilul sa stie mereu unde se afla jucaria preferata. Si se pare ca gadgetul mai are si alte functii, despre care poti afla acum, din podcast.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s