Gadgetul de Marti: Aplicatia Itsy Bitsy FM

Gadgetul de Marti: Aplicatia Itsy Bitsy FM

Cum noi nu putem fi altfel decat subiectivi cu privire la aplicatia noastra, l-am rugat pe Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, sa se joace putin cu ea si sa ne spuna ce crede. Astfel, aceasta editie a rubricii Gadgetul de Marti, de la Happy Music cu Ruxandra si Marius, este dedicata aplicatiei Itsy Bitsy FM. Descopera toate functiile sale, din urmatorul podcast.

„Lucrul care mi-a placut cel mai mult este urmatorul: poti asculta radioul live chiar si dupa ce opresti ecranul”, a fost unul dintre primele lucruri remarcate de Cristian Lacraru, cel care in fiecare marti revizuieste cate un gadget sau o aplicatie.

I-a mai placut functia de apel Live, prin care nu mai este nevoie sa memorezi numarul *ITSY, pentru ca il ai mereu la indemana, si a fost bucuros sa descopere sectiunea de „Cantece si Povesti”, pentru baiatul sau.

„Partea faina la aplicatia Itsy Bitsy FM totul se afla intr-un singur ecran. Si asta este foarte important, pentru ca ai nevoie sa te misti repede, ai nevoie sa intelegi repede lucrurile, sa le accesezi usor.”

Descarca de aici aplicatia Itsy Bitsy FM, disponibila gratuit in App Store si Google Play.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s