Gabriela Maalouf: Workshop pentru familii implinite, de 1 iunie

Gabriela Maalouf: Workshop pentru familii implinite, de 1 iunie

La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, incepem Intalnirile Itsy Bitsy Parenting cu o invitata foarte speciala: Gabriela Maalouf, psihoterapeut si trainer NLP pentru parinti si copii. Impreuna cu invitata ei, Ruxandra Luca, Gabriela ne va face un demo al atelierului „Ghidul familiei implinite”. Am povestit mai multe despre acest workshop si despre tehnica NLP, la Happy Music cu Alina. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Atelierul a venit ca o nevoie a mea cand avea fetita mea 2 ani si nu stiam deloc sa gestionez crizele ei de furie si de identitate”, spune Gabriela Maalouf despre workshopul „Ghidul familiei implinite”. „E un curs care vrea sa integreze toata familia.”

De 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, ai ocazia sa experimentezi o bucatica din acest atelier, venind de la ora 10:00 la Foisorul de lemn. Vei descoperi jocuri si povesti terapeutice, utile pentru provocari precum adaptarea la gradinita sau rivalitatea intre frati. De asemenea, vei intelege si mai multe despre tehnica NLP si cum te ajuta sa gasesti un echilibru, pentru a putea fi de ajutor altora la randul tau.

Totodata, cei care au exemple de astfel de jocuri si povesti se pot inscrie pe pagina de Facebook a Gabrielei si au sansa sa castige o excursie la Gura Humorului.

Urmareste podcastul si afla mai multe despre cum foloseste Gabriela Maalouf tehnica NLP in terapiile de familie.


Un comentariu la „Gabriela Maalouf: Workshop pentru familii implinite, de 1 iunie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s