Elgydium ne provoaca sa zambim sanatos, de 1 iunie

Elgydium ne provoaca sa zambim sanatos, de 1 iunie

Copiii si parintii care vin la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala vor avea parte de o multime de surprize de la Elgydium: provocari, concursuri, activitati hazlii si multe, multe cadouri!

De Ziua Copilului, te poti intalni cu cei din echipa Elgydium in mai multe locuri din Parcul Alexandru Ioan Cuza.

In primul rand, ei vor avea un pavilion pe aleea centrala, unde sigur copii isi vor dori sa petreaca toata ziua. Asta pentru ca ii asteapta urmatoarele activitati:

  • Photo Booth unde cei mici si mari se pot poza cu diverse obiecte haioase, de la dintisori de toate formele pana la o ghinda uriasa si urechi de mamut.
  • Trambulina din Epoca de Gheata, pe care prichindeii vor sari pentru a prinde ghindele din burete agatate deasupra.
  • Panoul dintisorilor Ice Age, unde cei mici trebuie sa gaseasca dintii potriviti pentru fiecare personaj Ice Age si primesc pe loc un cadou.
  • Piscina cu pesti, unde copiii vor pescui pestisori dintr-o piscina. Cei care pescuiesc cel putin 3 pestisori primesc pe loc un cadou.
  • Baloane de sapun, care vor colora toata aleea principala.

De asemenea, te vei mai intalni cu echipa Elgydium si in Zona Itsy Bitsy Bebe, unde va avea amplasat un stand cu: piscina cu bile, face painting si pictura pe iepurasi din ipsos.

Nu in ultimul rand, participantii la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting primesc o multime de cadouri utile, de la Elgydium.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s