Fundatia Calea Victoriei: In august, hai la degustare!

Fundatia Calea Victoriei: In august, hai la degustare!

Cursurile si evenimentele lunii august la Fundatia Calea Victoriei

Chiar daca fiecare dintre noi are hobbyurile si pasiunile sale, nu ignora bucuria de a incerca ceva nou! In luna august, la Fundatia Calea Victoriei, te asteapta o varietate de cursuri si evenimente culturale, din care poti alege exact ce vrei tu!

Nu te limita la cursurile de dezvoltare personala sau la cele de Arte. Incearca filosofia sub alta forma, descopera intelepciunea Povestilor din „1001 de nopti” si abordeaza designul interior ca modalitate de a crea spatii fericite pentru tine si cei din jurul tau.

Degusta ce vrei tu vara asta, la Fundatia Calea Victoriei. Alege dintre cursurile de mai jos si inscrie-te la contact@victoriei.ro!

Saptamana 6 – 12 august:

Saptamana 13 – 19 august:

Saptamana 20 – 26 august:

Saptamana 27 – 31 august:


 

Fundatia Calea Victoriei este singurul loc din Bucuresti in care te poti dezvolta cu ajutorul artei si culturii, printr-o diversitate mare de cursuri si evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani, inspira prin arte si cultura si sustine tinerii talentati. La Fundatia Calea Victoriei, peste 100 de cercetatori, artisti si traineri s-au format ca lectori si peste 50.000 de cursanti au participat la ateliere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s