fructe-vara

Fructele de vara: Cum, ce si cate sa mancam?

Cu toate ca fructele de vara sunt extrem de sanatoase si de gustoase, specialistii recomanda sa avem grija cum le mancam. La Traieste Sanatos cu Simona, vorbim despre ce sa evitam in sezonul calduros, atunci cand mancam fructe.

Daca te gandesti sa tii o cura de slabire doar cu fructe vara asta, iti recomandam sa asculti mai intai emisiunea de mai jos. Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, demonteaza mitul legat de acest mod de slabire, avertizand ca zaharul din fructe se poate depune mai usor.

Desi Cristian recomanda ca orice portie de fructe sa fie consumata ca atare, fara sa le combinam cu alte alimente, tot el sugereaza sa nu ne bazam toata ziua doar pe fructe. Fructele de vara, cum ar fi pepenele, desi bogate in antioxidanti, nu prea au proteine. Ca urmare, este nevoie sa completam orice portie de fructe si cu niste seminte sau alte surse de proteine.

„Ne putem gandi ca in seminte avem mai multa nutritie decat in pepene”, explica Cristian Margarit.

Afla si mai multe sfaturi despre fructele de vara, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s