A fost lansată campania umanitară ”Alături de copiii ucraineni”

Fundația Ringier și Libertatea se alătură efortului global și lansează, în sprijinul poporului ucrainean, campania umanitară ”Alături de copiii din Ucraina”.

Cei care vor să se implice în această campanie pot dona trimițând SMS la numărul 8826 cu textul „COPII UCRAINA”.

Donațiile cu textul „COPII UCRAINA” se pot face începând de marți, 8 martie 2022, la SMS 8826 – număr unic obținut în regim de urgență de Ringier Foundation România.

Sumele obținute de la donatori în cadrul acestei campanii umanitare, la care se va adăuga și o contribuție a fundației, vor fi folosite pentru achiziționarea de medicamente de primă necesitate, dezinfectanți, alimente, apă, produse de igienă, pături și lenjerii. Produsele vor ajunge la beneficiari prin voluntarii fundației sau prin intermediul unor ONG-uri partenere.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Cei care doresc să fie parte a acestei campanii umanitare lansată de Ringier Foundation România pot dona și în următoarele conturi ce aparțin fundației:
RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 – RON
R002 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EUR


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s