Filme in premiera nationala la a 10-a editie KINOdiseea

Intre 8 si 13 noiembrie are loc, la Bucuresti, cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Film pentru copii si adolescenti KINOdiseea – cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala si Sud-Est, atat ca numar de filme, cat si ca numar de spectatori.

Gala de deschidere a festivalului are loc pe 8 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Pro, cu avanpremiera animatiei „Colt Alb”, in regia lui Alexandre Espigares.

In cele sase zile de festival vor putea fi vazute filme de lungmetraj in premiera nationala, dar si calupuri de scurtmetraje pentru copii.

Proiectiile vor avea loc la Cinema Eforie, Cinema Gloria si Cinema Pro.

Noua filme se vor afla in competitie pentru trofeul festivalului.

In afara competitiei, filmul pentru copii „Strajerii”, in regia lui Liviu Marghidan, va avea parte de o proiectie speciala, urmata de o intalnire cu echipa care a lucrat la primul lungmetraj romanesc cu si despre copii de dupa 1989.

Ca in fiecare an, KINOdiseea va avea si ateliere gratuite pentru copii, care au ocazia sa invete, printre altele, tainele actoriei si ale regiei de film, ale realitatii virtuale sau scenografiei de film.

Gala de Premiere a festivalului va avea loc pe 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Eforie, si va fi urmata de un film surpriza.

Detalii despre filme si activitatile pentru copii, precum si informatii despre rezervari si bilete gasesti pe www.kinodiseea.ro si pe eventbook.ro/program/kinodiseea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s