Fii spiridusul de nadejde al lui Mos Craciun!

Hai sa fii ajutorul de nadejde al lui Mos Craciun! Anul acesta, cele 23 de Centre Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor si Coresi Shopping Resort si-au propus sa faca  sarbatorile mai frumoase unor copii care au uitat cum sa zambeasca.

In perioada 5-15 decembrie, vino cu 3 daruri diferite: un produs de ingrijire personala, o carte pentru copii si ceva dulce. Acestea vor fi colectate separat in 3 urne, iar dupa incheierea campaniei de colectare, voluntarii vor pregati cadourile pe care le vor duce mai apoi copiilor, potrivite dupa varsta lor. Important de reținut: cele 3 cadouri trebuie sa fie noi sau intr-o stare foarte buna.

Daca vii cu cei mici, vei avea parte si de o surpriza care sa marcheze momentul in care ai devenit un spiridus al Mosului.

Harta centrelor comerciale participante in campanie

Imparte bucurie in cativa pasi simpli!

PASUL 1

Cauta cu ajutorul hartii care e cel mai apropiat centru comercial.

PASUL 2

Alege ziua si intervalul in care poti merge in centrul comercial ca sa te intalnesti cu voluntarii Auchan. Poti veni cu darurile tale in zilele de joi, vineri, sambata si duminica: 5 – 8 decembrie, respectiv 12 – 15 decembrie.

PASUL 3

Vino cu 3 daruri: un produs de igiena personala, o carte pentru copii si ceva dulce. Acestea vor fi colectate separat in 3 urne iar voluntarii vor pregati cadourile pe care le vor duce mai apoi copiilor, potrivite dupa varsta lor. Cele 3 daruri trebuie sa fie noi sau intr-o stare foarte buna si pot fi aduse de acasa sau cumparate din magazinele din centrul comercial.

Mai multe informatii poti afla de pe site-ul: www.spiridusidenadejde.ro.

PASUL 4

Daca vii cu cei mici, veti avea parte de o surpriza care sa marcheze momentul in care ai devenit un spiridus al Mosului.

Centrele Comerciale Auchan si Aushopping, alaturi de Salvati Copiii, cauta Spiridusi de Nadejde in 15 orase!

Anul acesta, Ceetrus Romania si-a propus, prin partenerii campaniei (Salvati Copiii, Fundatia Bucuria Darului, DGASPC Sector 6 si Asociatia Apel la Actiunie) sa faciliteze legaturile intre cei care de Craciun isi doresc sa daruiasca si cei care au mare nevoie de aceste daruri.

In Romania, compania CEETRUS este prezenta cu 23 de centre comerciale (Centrele Comerciale Auchan si Aushopping, Centrul Comercial Drumul Taberelor si Coresi Shopping Resort). Centrele comerciale devin anul acesta  liantul dintre asociatiile care au grija de bunastarea unor copii din toata tara, si voi, oamenii de bine care va doriti sa ajutati pe cineva din comunitate. Hai sa dam impreuna mai departe lectia darului catre cei mai mici din familie.

Campania are loc in zilele de joi, vineri, sambata si duminica: 5 – 8 decembrie, respectiv 12 – 15 decembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s