„Figaro Style”, adaptare pentru copii dupa „Barbierul din Sevilla”

Teatrul Muzical Ambasadorii readuce pe scena Salii Mici a Palatului National al Copiilor din Bucuresti spectacolul „Figaro Style”.

Spectacolul este o adaptarea pentru copii a operei „Barbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, in regia lui Dan Tudor, si poate fi vazut sambata, 17 iulie, de la ora 18:00, si duminica, 18 iulie, de la ora 11:00.

In aceasta varianta scenica, regizorul Dan Tudor imbina o capodopera muzicala cu una teatrala intr-o viziune moderna, stergand limitele dintre cele doua genuri printr-o neasteptata reinterpretare. Abordarea sa ingenioasa, plina de rezolvari surprinzatoare, da povestii clasice o viata noua, rezultatul fiind o creatie de o fantezie debordanta.

Iscusitul barbier Figaro, frumoasa Rosina, Contele Almaviva, Don Bartolo, Don Basillio, Berta, Fiorella si amuzantii soldatei le vor oferi spectatorilor mici si mari prilejul de a savura, cu zambetul pe buze, actiunea uneia dintre cele mai apreciate opere din cate s-au scris vreodata.

Povestea muzicala „Figaro Style” este insufletita de Silviu Alexandru Mihaila (Figaro, barbier in Sevilla), Andreea Bucur-Blidariu (Rosina), Ciprian Mardare (Contele Almaviva), Iustinian Zetea (Don Bartolo, tutorele Rosinei), Sergiu Neamtu (Don Basilio, maestru de muzica),Camelia Cuzub (Berta, camerista), Bogdan serban (Fiorello, servitorul lui Almaviva) si de soldatii, servitori Doru Farmazon, Daniel Golita, Octavian Iuga si Alexandru Malaeru.

Spectacolul are o durata de o ora, este recomandat copiilor peste 7 ani, iar biletele sunt disponibile online sau pot fi achizitionate direct de la casieria deschisa in foaierul Salii Mici a Palatului National al Copiilor, cu o ora inainte de inceperea spectacolului (in limita locurilor disponibile).

Pe fondul masurilor de relaxare anuntate de autoritatile locale, Sala Mica a Palatului National al Copiilor va functiona cu respectarea tuturor normelor de siguranta pentru public. Pentru vizionarea spectacolului nu este nevoie de dovada scrisa a vaccinarii sau a unui test negativ.

Mai multe detalii despre regulile speciale de acces si de conduita in timpul spectacolelor se gasesc aici.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s