Festivalul interactiv pentru intreaga familie – „Amintiri din copilarie”

Teatrul Ion Creangă te scoate la joaca, in cadrul primei editii a Festivalului interactiv pentru intreaga familie „Amintiri din copilarie”.

Intre 13 si 15 iunie, Muzeul National al Taranului Roman gazduieste o multime de spectacole pentru cei mici si mari. Povestile vor fi puse in scena in Studioul Horia Bernea.

De asemenea, Festivalul se va desfasura si in spatii mai putin conventionale. Astfel, in curtea interioara a muzeului vor avea loc ateliere de creativitate si spectacolele interactive. Totodată, vei putea lua parte la workshopuri de teatru si asculta povesti in lectura interactiva pe bancutele de la Scoala Satului, din incinta muzeului.

Vineri, 13 iunie si sambata, 14 iunie, in parcurile Cismigiu, Herastrau si Kiseleff din Bucureşti, familiile pot lua parte la unele dintre cele mai frumoase jocuri ale copilariei. Poti intra in echipa Teatrului pentru a te intrece la Sotron, Tarile, Leapsa, Ratele şi Vanatorii sau Tara, tara, vrem ostasi.

Duminica, 15 iunie, are loc prima Parada a teatrelor pentru copii. De la ora 11.00, pe Soseaua Kiseleff, zanele cele bune si printii cei galanti vor cobori de pe scena si vor defila alaturi de trupe ale teatrelor si companiilor independente de teatru, cluburi pentru copii, membri ai gradinitelor si ai organizatiilor non-guvernamentale.

Vremurile de odinioara se vor intoarce in Micul Paris: te vei putea plimba alaturi de conti, ducese si marchizi si vei putea admira trasurile lor de epoca. Pe tot traseul, clovni, statui vivante si mimi vor transforma o dimineata obisnuita intr-o sarbatoare, iar la standul de pictura pe fata, toti copiii se vor putea transforma in personaje fabuloase.

La finalul paradei, trupele invitate vor sustine demonstratii live de dans si percuţie, in timp ce iubitorii de muzica clasica vor avea parte de o lectie deschisa, sustinuta in aer liber, pe esplanada muzeului, de catre Orchestra Teatrului de Opereta si Musical „Ion Dacian”.

Pentru mai multe detalii despre program, intra pe site-ul Teatrului Ion Creanga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s