Felicia Filip: In ochii copiilor gasesti bucuria

Felicia Filip: In ochii copiilor gasesti bucuria

Soprana Felicia Filip este cea care a transformat Opera Comica pentru Copii in locul preferat al familiilor din Bucuresti. Invitata la Happy Music cu Ruxandra si Marius, artista ne-a vorbit despre proiectele OCC, despre cum ii ajuta acest spatiu pe micii spectatori si despre ce a insemnat pentru ea castigarea trofeului Liderul anului 2017 in Proiecte Culturale, la Gala Itsy Bitsy. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Noi, de cand ne nastem, intr-un fel sau altul, ne este destinat drumul nostru. Ce se intampla apoi, cum reusesti prin liberul arbitru sa iei niste decizii, tot acolo te duci, spre destinul tau. Destinul tau nu poate fi incarcat sau incalcat de altcineva”, a explicat Felicia Filip, vorbindu-ne despre propriul sau destin de a crea proiecte frumoase pentru copii.

In mai putin de 4 ani, de cand conduce Opera Comica pentru Copii, aceasta institutie a ajuns sa le prezinte copiilor si parintilor sute de spectacole de opera si opereta, teatru, balet, pantomima, musicaluri, povesti simfonice si spectacole interactive. Totodata, OCC le pune la dispozitie celor mici 12 ateliere cu tematici variate, precum canto si cor, balet, street dance, benzi desenate si confectionare papusi. Chiar acum, peste 700 de copii sunt inscrisi si multi altii asteapta sa prinda un loc liber.

Pentru Felicia Filip, putine lucruri sunt mai pretioase decat bucuria si uimirea copiilor. „Uitati-va in ochii copiilor. Uitandu-va in ochii lor, va uitati in sufletul lor. In privirea unui copil, poti vedea atata lumina, atata bucurie, atata frumusete si atata putere de a trai, ne-a spus soprana.

Asculta podcastul de mai jos si afla despre cele mai noi proiecte si activitati de la Opera Comica pentru Copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s