Familia Monstrulescu 2, din 5 noiembrie la cinema

Ai salvat recent lumea si crezi ca asta iti da dreptul la fericire pe viata? Mai gandeste-te! Viata de zi cu zi are nefericita tendinta de a te aduce cu picioarele inapoi pe pamant.

La un an de la sfarsitul fericit din Familia Monstrulescu, membrii familiei Wishbone se lupta cu diferitele lor neajunsuri. Fiul, Max, este cel mai scund copil din clasa a sasea, ochelarist si… sa spunem doar ca este pasionat de confort, nu de viteza.

Toate fetele din clasa lui sunt cel putin cu un cap mai inalte decat el si isi rad de el. Fiica, Fay, are senzatia ca toti prietenii ei sunt talentati la ceva (cantat, dans, stiinta), iar ea nu este.

Mama, Emma, incearca sa-si ajute copiii, dar sfatul ei este cel mai adesea ignorat si de cele mai multe ori pare sa-i enerveze serios. Si apoi il mai avem pe tata, Frank, a carui fericire la noul sau loc de munca si in stilul sau de viata mai relaxat este distrusa cand isi vede familia atat de nefericita.

Nunta vrajitoarei Baba Yaga cu majordomul cocosat Renfield (ambii au devenit parte a familiei Wishbone extinse, fiind acum un fel de bunici surogat) e o veste buna, oferind familiei o pauza atat de necesara. Dar, vestea mai putin buna este ca, cu cateva secunde inainte de a-si putea schimba juramintele, cei doi indragostiti sunt rapiti de o fata de aceeasi varsta cu Max! Fata este Mila Starr, singurul copil al cuplului de miliardari, genii stiintifice si filantropi, Marlene si Maddox Starr.

Asadar, in FAMILIA MONSTRULESCU 2, imperfectii Wishbone intalnesc cea mai perfecta familie din lume!

Familia Wishbone are o singura alegere, daca vor sa-i salveze pe Baba Yaga si Renfield: trebuie sa se transforme din nou in monstri. Cu toate acestea, chiar si ca vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie si un varcolac vor avea dificultati cand se vor confrunta cu Mila, care este inteligenta si super-atletica in egala masura.

Mila are gadget-uri de inalta tehnologie, inclusiv un pistol cu ​​raze si dispozitivul Starr-Copter de ultima generatie, care l-ar face chiar si pe James Bond sa se faca verde de invidie. in Starr-Copter, Mila calatoreste prin lume capturand fiinte nemuritoare in numele parintilor ei. Fiinte precum Dracula (da, s-a intors), Baba Yaga, Nessie, Yeti si maimuta gigantica, regele Conga.

Dar Mila nu este in niciun caz o persoana rea. Crede ferm ca se afla intr-o misiune de a salva lumea, deoarece parintii ei construiesc un aparat care sa vindece toate bolile! Pentru aceasta au nevoie de fiintele pe care Mila le captureaza, de cele care sunt imune la boli si par a fi nemuritoare.

Mila nu banuieste ca masina este menita sa serveasca unui scop mult mai sinistru. Nici ca Marlene si Maddox Starr nu sunt de fapt parintii ei adevarati. Mila ii iubeste din toata inima si face tot ce ii sta in putinta pentru a le fi fiica perfecta.

Max si Mila sunt la polurile opuse, asa ca se cearta constant, spre amuzamentul publicului. Cu toate acestea, odata cu aventurile lor tumultuoase din intreaga lume, care ii conduc spre Loch Ness, Himalaya, insula Tora Tora si in cele din urma in laboratorul secret al Starr Inc., vor invata sa se placa, impotriva dorintei lor si neffind deloc dispusi sa recunoasca asta vreodata!

In marea scena finala a filmului, Max si Mila lucreaza in cele din urma impreuna pentru a contracara schemele odioase ale parintilor falsi ai lui Mila, care in realitate (ca un anumit doctor Frankenstein) incearca sa creeze forme de viata perfecte, artificiale, care sa inlocuiasca omenirea.

In cele din urma, toata lumea a invatat cate ceva – Max vede ca a fi inalt si puternic nu este important, ci e mai usor sa castigi inima unei fete cu curaj si bunatate. Fay descopera ca are un dar in conexiunea cu animalele, mai precis, cu regele Conga. Frank isi vede din nou familia fericita. Si Emma afla ca este mai inteligent sa ai incredere in copiii tai, decat sa te amesteci in mod constant in tot ce fac ei. Dar mai presus de toate, Mila este cea care a realizat ceva si mai important – nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi iubita. Noua ei familie, Wishbone, ii accepta toate defectele.

Da, fiecare om, fiecare fiinta, este demna de respect si dragoste, chiar Mila insasi. Asa cum Max proclama la receptia de nunta mult intarziata a lui Baba Yaga si Renfield, chiar inainte de a-i da Milei un pupic pe obraz – „Nimeni nu este perfect!

Familia Monstrulescu 2, la cinema din 5 noiembrie – distribuit de RO IMAGE!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s