Familia Draghici – Fanii dulci

Iustina, Bebe Robert si Mama Stefania Draghici s-au imprietenit cu Itsy Bitsy FM din primele clipe, impartasind cele mai frumoase si dulci momente cu noi!

Iustina Elina Iulina considera ca a avut o copilarie mai frumoasa datorita tuturor personajelor de pe Itsy Bitsy FM. De la noi a invatat sa iubeasca natura, plantand impreuna copacei, a invatat sa iubeasca sportul si a invatat ca cel mai frumos este sa daruiesti.

Cand a fost plecata cu familia in Canada, frecventa copilariei a fost pentru Iustina un punct de sprijin. Ne asculta pe Internet si faptul ca stia ca prietenii de la radio o iubesc si o sustin i-a dat curaj, intr-o lume necunoscuta.

De cand era la gradinita, Iustina ne suna dis de dimineata si insista pana cand reusea sa intre in direct cu personajele ei preferate. Iar in prima ei zi de scoala, nu a putut sa plece pana nu ne-a impartasit si noua vestea cea mare.

Bitsy era preferatul ei, pentru ca era cel mai poznas si pentru ca ii amintea de fratele ei. Iar Itsy ii facea mereu ziua mai luminoasa. De la ei a invatat ca:

„Daca RAZI mult, soarele va rasari si viata iti va raspunde la fel!” – dupa cum ne spune chiar ea.

La randul ei, Iustina, ajutata de Mama Stefania si Bebe Robert, ne pregatea surprize dulci. Ne aducea clatite cu ciocozolata de cate ori avea ocazia. Erau atat de buuune!

Bebe Robert este doar cu o luna mai mic decat Itsy Bitsy FM, asa ca el ne-a ascultat de cand s-a nascut.Apoi, cand a mai crescut a vrut si el sa intre in direct si sa participe la evenimentele Itsy Bitsy. Cum e normal, preferatul lui era Bitsy, cu care se aseamana cel mai mult.

„Deci, putem sa spunem ca Robert ESTE Itsy Bitsy, adica un copil vesel, nazdravan, intelept, grijuliu, iubitor, intelegator cu ceilalti, gata oricand sa te ajute, plin de incredere, prietenos si frumos!” – ne spune Mama Stefania.

Pentru mama copiilor, Itsy Bitsy a insemnat atat o bucurie pentru copiii ei, cat si un ajutor in cresterea lor, aplicand in familie tot ce invata la Meditatii pentru parinti.

„Am multumit intotdeauna ca ati aparut in viata noastra exact atunci cand a contat cel mai mult pentru Iustina si Robert si pentru mine la fel. Ma bucur enorm ca v-am cunoscut si o sa va purtam intotdeauna in suflete noastre!”

Si noi ne bucuram sa va numim prietenii nostri! Spiritul bun sa va lumineze sufletele!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s