Alege-ti mentorul

In aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata, Andreea Marin povesteste despre mentorul sau si te invita sa te gandesti si tu la al tau.

Cu siguranta, exista o persoana in viata ta, care te-a ajutat sa iti descoperi, sa iti cultivi si sa iti rafinezi potentialul – mentorul tau.

Pentru Andreea Marin, acela a fost Valeriu Lazarov, „cel care, din umbra, a fost adevaratul parinte al Surprizelor”, dupa cum ne spune chiar ea.

De la el, Andreea Marin a capatat atat curajul de care avea nevoie, cat si perseverenta si multe alte valori care o definesc si acum.

Urmareste aici amintirile ei legate de Valeriu Lazarov, iar apoi gandeste-te si tu la omul caruia vrei sa ii multumesti si pentru ce anume. Cine este mentorul tau? Fie ca-i scrii un mesaj, fie ca ii trimiti un gand bun, important este sa iti acorzi un moment pentru a-i multumi.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s