Fabrica lui Mos Craciun la Muzeul de Geologie

Spiridusii lui Mos Craciun le aduc copiilor un atelier distractiv la Muzeul National de Geologie din Bucuresti. Astfel, in prima zi din decembrie, se deschide „Fabrica lui Mos Craciun”.

In decursul a trei intalniri, micutii vor picta, decupa si construi, cu ajutorul diverselor materiale si tehnici. Vor realiza decoratiuni de Craciun, cadouri pentru cei dragi. Printre obiectele de realizat la atelier se numara: sosete mari pentru bomboanele de Mos Nicolae, casute de turta dulce, ingerasi, oameni de zapada, fulgi de nea, braduti frumos impodobiti, reni si chiar personajul cel mai indragit, Mos Nicolae.

„Fabrica lui Mos Craciun” este deschisa de la orele 11.00 (pentru prima grupa) si 13.00 (pentru a doua), in zilele de 1, 8 si 15 decembrie. Pretul unui bilet este de 16 lei. Pentru participare, sunati la numarul 021.212.89.52 (interior 123). Numarul de locuri este limitat la 20 de participanti pe grupa.

Atelierul se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 7 ani. Pentru a intra mai usor in atmosfera activitatilor, micutii care vor sa il ajute pe Mos Craciun sunt rugati sa poarte mici accesorii vestimentare in ton cu sarbatorile de iarna – cornite de ren, caciulite, fulare etc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s