Atelierele Jadoo

Parintii si micutii lor sunt invitati maine sa ia parte la Atelierele Jadoo. Acest prim seminar va fi o introducere cu povesti si jocuri.

In cadrul atelierului, copiii si parintii vor alege, pe rand, rolurile principalelor functii ce ne definesc personalitatea: afectiva, somatica si intelectuala. Participantii vor afla cum pot gestiona aceste ipostaze mai bine.

Urmatoarele module se concentreaza pe fiecare functie in parte, iar la final se vor pune in scena povesti variate. Fiecare participant va fi, pe rand, actor, scenarist sau regizor si spectator. Cu ajutorul perspectivelor diferite, parintii si copiii vor intelege cum pot folosi cat mai bine resursele de care dispun.

Atelierele Jadoo au loc sambata, de la ora 14.00, la cafeneaua ComicBook City Cafe – strada Banul Antonache, nr. 55. Taxa de participare este de 120 de lei pe familie (un copil si un parinte sau doi copii si un parinte). Pentru inscrieri, o puteti suna pe Cristina Stroe la numarul 0722.474.573 sau ii puteti trimite un e-mail pe adresa cristina@jadoo.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s