Exercitii pentru mamicile care alapteaza

Cum sa revii la dimensiunile tale ideale, dupa ce ai nascut? Ce exercitii te ajuta sa scapi de durerile de spate, provocate de sarcina? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

In timpul sarcinii, ti se schimba centrul de greutate, iei in kilograme, bustul ti se mareste. Iar dupa nastere, corpul se reface, dar incet. Poti ajuta procesul de revenire si poti scapa de durerile de spate, cu exercitiile propuse de Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie.

Odata ce poti face din nou miscare, este important sa tii cont de doua lucruri. In primul rand, acorda atentie abdomenului tau – musculatura nu mai este in cea mai buna stare. Apoi, constientizeaza nevoia de relaxare a corpului tau.

Ce exercitii poti face dupa nastere? Afla aici.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador aliniat


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s