plecare mama fara copil

Cand pleci prima data fara copil

Dupa ce, timp de 9 luni de zile, ti-ai purtat puiul peste tot, dupa ce ai trecut prin durerile nasterii, dupa ce te-ai obisnuit sa stai zi de zi langa prichindelul tau, prima plecare fara copil poate fi extrem de dificila, atat pentru tine, cat si pentru cel mic. La Parinti de Pici, mamica Georgiana ne povesteste cum a trecut ea prin aceasta experienta.

Abia de curand am aflat cum e sa stai departe de copil, timp de 2 zile. Stiu, nu e chiar asa de mult. Eu am avut insa foarte mari emotii inainte sa imi iau ramas bun de la cea mica, de parca urma sa plec nu pentru cateva zile, ci pentru o luna”, povesteste ea.

Oricata incredere ai avea in persoanele cu care iti lasi puiul, fie ei bunici, frati sau alti oameni apropiati, tot ti se face inima cat un purice, la gandul ca nimeni nu iti cunoaste copilul la fel de bine cum il cunosti tu. In prima calatorie fara copil, iti vor trece prin cap o multime de ganduri:

  • Oare il doare burtica?
  • Oare are probleme de somn?
  • Daca raceste?

Dar gandeste-te doar cat de frumoasa va fi revederea! Asculta acum, la Parinti de Pici, cum a trecut Georgiana peste prima experienta fara copil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s