Evenimentele Family Olympics ajung la Bucuresti si Alba Iulia

In perioada 28-29 iulie evenimentele Family Olympics organizate de World Vision Romania, Asociatia 11even si Dolce Sport poposesc simultan la Bucuresti in Parcul Tineretului – Intrarea Cutitul de Argint si la Alba Iulia in Parcul din fata Casei Studentilor.  “Family Olympics” reprezinta o serie de evenimente pentru petrecerea timpului liber in mod placut, stimulativ, alaturi de familie si prieteni practicand sport alternativ si este oferit de World Vision Romania si Asociatia 11even alaturi de Dolce Sport. Stafeta in saci, stafeta cu baloane, badminton pentru familii, fotbal, minigolf, ski pe iarba in echipe, baschet, tir cu arcul, multe concursuri si demonstratii sportive, sunt doar cateva dintre surprizele cu care organizatorii isi asteapta participantii. 
 
Mai multe informatii si inscrieri sunt disponibile pe site-urile www.fo2012.ro www.familyolympics.ro. In saptamana premergatoare evenimentului, bucurestenii se pot informa si de la voluntarii care vor imparti pliante in Parcului Tineretului iar in Alba-Iulia, la corturile expuse in zona Casei Studentilor.
 
Acestea sunt ultimele manifestari  ale caravanei de competitii sportive pentru copii si parinti “Family Olympics” care a inceput in weekendul 30 iunie -1 iulie la Cluj si Piatra Neamt si a continuat pe 7-8 iulie in Timisoara si Bistrita, 14-15 iulie la Iasi si Sibiu si 21-22 la Constanta si Ploiesti.
 
[imagelink=”2062″] In toate orasele cei mici s-au bucurat atat de jocuri cat si de premiile primite iar parintii au retrait varsta jocului. 
 
Voluntarii participanti la evenimente s-au implicat cu entuziasm si multa energie in organizarea competitiilor sportive. Tot ei au fost si cei care au vorbit celor prezentati despre principalul obiectiv al  “Family Olympics”  acela de a sustine un program de prevenire a abandonului scolar, initiat de World Vision Romania si intitulat “Ghiozdanul plin cu vise” prin care se vor strange 100.000 de ei pentru a oferi 18.000 de ghiozdane copiilor din mediul rural.
 
Cel de-al doilea obiectiv este acela de a mobiliza peste 50.000 de persoane – adulti si copii – care sa ia parte la aceste evenimente. in cadrul concursurilor sunt puse in joc peste 4000 de premii.
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s