English Kids Academy va asteapta la inaugurarea noului sediu din Bucuresti

De 65 de ani in lume, de 15 ani in Bucuresti, iar de luni, 17 iulie, si in zona Victoriei-Ion Mihalache!

English Kids Academy va da intalnire in 17 iulie la noul sediu de pe Strada Postelnicului nr. 12 (la intersecția cu str. Clucerului), etajul 2, Sector 1, intr-o atmosfera festiva. Este cel de-al treilea sediu din Bucuresti in care copiii si adolescentii pot invata limba engleza la standarde internationale, se pot dezvolta si pot deprinde abilitati de gandire analitica, rezolvare de probleme, lucru in echipa sau sustinerea unei prezentari, toate acestea intr-un mediu care sa le stimuleze in permanenta creativitatea si spiritul inovator.

Happy learners are effective learners” („Cei care invata cu bucurie invata eficient”) este deviza sub care English Kids Academy isi desfasoara activitatea. Si este dovedit ca atunci cand copiii iubesc ceea ce fac pot atinge rezultate remarcabile.

Cursantii English Kids Academy se pot mandri cu o rata de promovabilitate de 100% la examenele internationale Cambridge KET, PET sau CAE, iar peste 79% dintre acestia, cu calificative Pass with merit si Pass with Distinction. Peste 90% dintre elevii care au sustinut examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) au obtinut punctaj maxim la proba de Speaking. Iata de ce, inca din 2016, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregatire a copiilor din tara, cu „impact educational exceptional”.

English Kids Academy ii asteapta pe toti parintii interesati sa isi inscrie copiii la cursuri de engleza, chiar de la varste mici, intre 6 luni si 4 ani. In cadrul programelor „Sing & Play” (6 luni – 2 ani), „Wiggle & Grow” (2 – 3 ani) si „Laugh & Learn” (3 – 4 ani) se stimuleaza odata cu invatarea limbii engleze si dezvoltarea timpurie a copiilor.

In plus, cu ocazia lansarii centrului nou, toate cursurile de engleza de vara pentru copii, din strada Postelnicului, beneficiaza de un pret special, redus cu 50%.

English Kids Academy te asteapta la noul sediu, alaturi de cel mic, cu lectii demonstrative si multe surprize la Portile Deschise, in perioada 24-28 iulie 2017, intre orele 16:00-19:30.

Detaliile despre cursurile, acreditarile si realizarile English Kids Academy pot fi accesate pe site-ul oficial, http://www.englezacopii.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s