Elfii cofetari – o aventură culinară în cinematografe

Atât copiii, cât și adulții, se pot bucura acum de cea mai nouă animație distribuită de Ro Image: Elfii Cofetari – să încingem cuptoarele!.  

Disponibilă în cinematografele din toată țara, animația spune povestea legendarilor „elfkins” din Köln, Germania, care își petreceau nopțile ajutându-i pe meșteșugari la muncile lor. Asta până în momentul în care au fost izgoniți de soția malefică a unui croitor, cu 200 de ani în urmă.

În prezent, un elf mic, dar neînfricat, împreună cu doi dintre cei mai buni prieteni ai ei, urcă la suprafața pământului pentru a descoperi că nu este totul așa de gri cum își imaginau. Ba mai mult, cei treci vor ajunge să își găsească adevăratul scop în viață: să-i ajute pe alții!

Ce au făcut ei în ultimii 200 de ani, ascunși de văzul lumii, și de ce s-au reîntors în oraș tocmai acum poți afla chiar acum în cinematografe, într-o aventură culinară plină de haz.

Animația Elfii cofetari – să încingem cuptoarele! este distribuită de Ro Image în cinematografele din toată țara începând cu data de 26 august.

Urmărește trailerul mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s