Elena Gheorghe revine in Craiasa Zapezii 2

A debutat pe marele ecran ca interpreta rolului principal din Craiasa Zapezii 2 si e gata sa revina in forta din 1 ianuarie in cinematografe, pentru a-i imprumuta din nou vocea micutei Gerda, din animatia de succes, care, spre incantarea publicului, se bucura de unele dintre cele mai spectaculoase efecte 3D.

Celebra cantareata a declarat despre reluarea dublajului pentru Craiasa Zapezii 2: „Imi place foarte mult de Gerda in Craiasa Zapezii 2, desi nu este la fel de prezenta ca in prima parte, ea se dovedeste a fi personajul cheie pana la sfarsitul desenului animat. Este clar ca s-a maturizat, pentru ca i s-a schimbat chiar si tonul vocii si ajunge la niste concluzii pe care le pronunta hotarat. Partea a doua este foarte educativa si nu este doar pentru cei mici, ci si pentru cei mari. Mie mi-a placut foarte mult! Abia astept sa vad reactiile!”

Gerda este eroina principala din Craiasa Zapezii si poate fi caracterizata ca fiind o fata curajoasa, blanda si onesta, care are o vointa foarte puternica. Pentru ca a crescut intr-un orfelinat, ea a invatat sa isi apere punctul de vedere. Gerda este mereu gata sa plece in orice aventura. Ea vede doar partea buna chiar si la cei mai rai dintre oameni.

Inima ei buna si blanda simte ca Orm are probleme si, impreuna cu vechii ei prieteni, Gerda decide sa-si viziteze vechiul amic.

Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa!

Unde il vor duce pe Orm amuzantele lui istorisiri, ramane sa descoperiti, urmarind animatia Craiasa Zapezii 2, din 1 ianuarie 2016, la cinema. Un film distribuit de Freeman Entertainment!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s