Educatie prin Miscare: Inscrie-te la Maratonul 1 Decembrie!

Educatie prin Miscare: Inscrie-te la Maratonul 1 Decembrie!

Asociatia Elite Running, cu finantarea Primariei Sectorului 3, organizeaza proiectul Educatie prin Miscare, prin care isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos, in randul persoanelor sedentare de toate varstele. Finalul proiectului are loc pe 1 Decembrie 2017, prin Maratonul 1 Decembrie, la care toata lumea este invitata sa participe.

In perioada 17 octombrie – 28 noiembrie 2017, Asociatia Elite Running deruleaza antrenamente de grup, in Parcul Al.I. Cuza. Participantii vor fi evaluati in cele 7 saptamani de antrenamente si vor primi recomandari personalizate de curse. Antrenamentele au loc de doua ori pe saptamana si sunt coordonate de instructori acreditati. Pentru inscrieri, intra aici, iar pentru detalii, consulta site-ul Elite Running.

Finalul proiectului va fi marcat de Maratonul 1 Decembrie, aflat la a saptea editie. Maratonul se desfasoara intre orele 09:00 si 15:00, in Parcul Al. I. Cuza, din Sectorul 3, si va avea urmatoarele probe:

  • Maratonul 1 Decembrie, 42,2 km;
  • Semimaratonul E.ON Flash, 21,1 km;
  • Cursa Carrefour Park Lake, 10,6 km;
  • Cursa fotoliilor rulante, 3,2 km;
  • Cursa cetatenilor Sectorului 3, 3,5 km.

Inscrierea la una din probele competitie se poate face accesand link-ul: http://www.maraton1decembrie.ro/inscrie-te/.

Proiectul ,,Educatie prin Miscare” este finantat de Primaria Sectorului 3 din fonduri publice nerambursabile acordate de la bugetul local si este dedicat tinerilor, persoanelor cu viata sedentara si persoanelor cu dizabilitati, locuitori ai sectorului 3.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s