Editura Herald te invita la Gaudeamus 2014

Editura Herald te asteapta la targul de carte Gaudeamus, editia 2014, cu multe reduceri, lansari de carte si dezbateri pe o gama variata de teme.

In perioada 19-23 noiembrie, Editura Herald vine la Pavilionul ROMEXPO din Bucuresti cu peste 300 de titluri speciale, cu reduceri cuprinse intre 15-35% la TOATE cartile si cu evenimente diverse.

Pe langa lansarile de carte si dezbaterile pe teme dintre cele mai diverse (de la psihologie, la traditie si cultura orientala, parentaj sau spiritualitate), cei care vor vizita standul Editurii Herald in perioada targului vor avea parte si de o demonstratie de lupte Kendo, ateliere de educatie parentala si multe alte surprize!

Program evenimente:

Joi, 20 noiembrie 2014

  • orele 17.00 – CHAN – ZEN: Lansarea cartii: Chan: inima trezirii. Invitati: Marian Busoi, Eugen Ciurtin si George Petre.
  • orele 18.00 – PARENTAJ: Atelier de educatie parentala cu Asociatia Sol Mentis. Invitata: Iulia Feordeanu (psiholog).

caseta_zi_1_ev2-1

Vineri, 21 noiembrie 2014

  • orele 17.00 – JUNGIANA: Lansarea cartilor: „Dimensiuni arhetipale ale psihicului” de Marie Louise von Franz, „Psihoterapie jungiana” de Michael Fordham. Invitati: Gabriela Deniz si Brandusa Popa.
  • orele 18.00 – PARENTAJ: Lansarea cartilor: „Selfie in oglinda. Cand femeia devina mama”, in prezenta autoarei Raluca Marchis, „Mitul copilului rasfatat” de Alfie Kohn. Invitati: Raluca Marchis, Bogdana Dobre si Sanda Watt.

caseta_zi_2_ev2-1

Sambata, 22 noiembrie 2014

  • orele 15.30  – MINDFULNESS: Lansarea cartilor: „Mindfulness zi de zi” de Jon Kabat Zinn, „Trezirea: ghid catre o spiritualitate fara religie” de Sam Harris. Invitati: Daniela Andreescu si George Petre.
  • orele 17.00 – ZEN: Lansarea cartii „Zen si artele martiale” de Taisen Deshimaru. Invitat: sensei Dragos Chiric *demonstratie de maiestrie scoala de lupte Kendo.

Duminica, 23 noiembrie, 2014

  • orele 12.00/ 13.00 – PSIHOTERAPIE: Lansarea cartilor: „Comunicare terapeutica”, in prezenta autoarei Odette Dimitriu, „Sex si dragoste” de Eric Berne. Invitati: Odette Dimitriu si Mirela Pop.
  • orele 14.00 – CALE SI TEL IN CAUTAREA SPIRITUALA: Vasile Andru in dialog cu cititorii si sesiune de autografe. Carti in atentie: „Istorie si taina la muntele Athos”, „Isihasmul”, „Terapia destinului”, „Yaatra. Jurnal de calatorie in India”. Invitati: Vasile Andru, Catalin Badea Gheracostea si Vlad Sovarel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s