E-Motion: Puterea subconstientului

Vezi cum iti poti accesa subconstientul, pentru a-ti vindeca trupul si sufletul deopotriva, in documentarul E-Motion.

„Emotiile tind sa se acumuleze, iar noi tindem sa le respingem, pe masura ce apar, fiindca am fost invatati sa ne opunem lucrurilor care nu ne fac sa ne simtim bine, in loc sa simtim lucrurile care nu ne fac sa ne simtim bine. Si cautam raspunsuri, dar problema este ca raspunsurile nu se afla in lumea exterioara noua, ci se afla in noi, fiindca sentimentele se afla in noi”, explica Alain Herriot, The Wonder Method, unul dintre numerosii speakeri din documentar.

Mintea functioneaza ca un aisberg, constientul aflandu-se la suprafata, iar subconstientul reprezentand partea ascunsa, dar si cea mai mare, a aisbergului.

Odata ce acceptam acest fapt, putem incepe un drum vindecator, pentru a afla cauza principala a tot ceea ce ne imbolnaveste.

Filmul E-Motion ne aduce interviuri cu vindecatori si terapeuti din diverse zone de tratament, de la medicina traditionala, la kinetoterapie, fizica cuantica, biologie si genetica. Documentartul urmareste sa ne ajute sa descoperim de unde vin simptomele fizice ale bolilor, cum sa ne intelegem emotiile mai bine si de ce sa eliminam stresul din viata noastre.

Urmareste E-Motion


E-motie (RO, 2014) de FYMaaa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s