E mai bine sa gatim separat pentru copii sau nu?

Cu siguranta v-ati intrebat de multe ori daca e indicat sau nu sa le dati copiilor mancare gatita separat. Ei bine, sa stiti ca incepand de la 6 luni, copilul poate avea aceeasi alimentatie cu noi, parintii. Trebuie doar sa tinem cont sa nu adaugam sare la mancare, ci sa folosim ierburi aromatice care sunt mai sanatoase si sa pasam cat mai mult alimentele. Astfel si parintii au un beneficiu major: mananca mai sanatos.

D-na Eugenia Dobrescu, tehnician nutritionist, consultant in lactatie ne da cateva retete pe care le putem gati in familie. Hai sa le aflam impreuna!

 

 

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s