Dupa o serie de spectacole sold-out, Teatrul Muzical de Copii Bucuresti revine in 2020 cu Musicalul PARCUL DE DISTRACTII

Din 19 Ianuarie, micii artisti ai Teatrului Muzical de Copii Bucuresti revin pe scena Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, cu noi reprezentatii ale musicalului „PARCUL DE DISTRACTII”.

Premiera Musicalului „PARCUL DE DISTRACTII” a constituit lansarea Teatrului Muzical de Copii Bucuresti pe scena profesionista si a fost primita cu entuziasm de catre publicul din Bucuresti.

Spectatorii – parinti, copii, invitati speciali si presa, au animat sala Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian” la cele cinci reprezentatii ale spectacolului din anul trecut si au vibrat alaturi de eroii nostri, au primit emotiile si magia unei povesti fantastice despre curajul de a pasi pe drumul vietii.

„PARCUL DE DISTRACTII” ii poarta pe spectatori intr-o calatorie fantastica, in care muzica, dansul, efectele de sunet si lumina, costumele, decorurile si proiectiile intregesc tabloul vesel al unei povesti despre regasirea valorilor, importanta alegerilor si reintregirea familiei.

Dupa un scenariu de Gabi Virginia sarga si Catalin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor si versurile Andreei Andrei, PARCUL DE DISTRACTII prinde din nou viata, in interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii Bucuresti si a actorilor profesionisti: Anca turcasiu, Dana Rotaru, Daniel Burcea, Maria Baciu, in regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – si Orchestrei Teatrului de Opereta si Musical ”Ion Dacian” – condusa de dirijorul Constantin Grigore.

Musicalul „PARCUL DE DISTRACTII” este un spectacol rezultat in urma parteneriatului cultural dintre Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian” Bucuresti (manager Bianca Ionescu-Ballo) si Asociatia Culturala Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii Bucuresti, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical catre copii si tineri.

Urmatoarele reprezentatii vor avea loc: Duminica 19 Ianuarie, Duminica 16 Februarie si Sambata 07 Martie 2020, incepand cu ora 19.00.

Echipa de creatie:
SCENARIUL: Gabi Virginia SARGA si Catalin ROTARU
REGIA Artistica: Dana ROTARU
MUZICA: Andrei TUDOR
VERSURI: Andreea ANDREI
DIRIJORUL CORULUI: Aurel MURARU
CONDUCEREA MUZICALA: Constantin GRIGORE
PREGATIRE MUZICALA: George MIRON
COREGRAFIA: Andreea TOMA
COSTUME: Iolanda MUTU
SCENOGRAFIA: Andreea KOCH
LIGHT DESIGN: Sergiu ARDELEAN
REGIA MUZICALA: Liviu ELEKES/Crina BOLBOCEANU

INTERPRETEAZA:
Anca TURCASIU/Dana ROTARU
Daniel BURCEA
Maria BACIU
Solistii TEATRULUI MUZICAL DE COPII BUCURESTI
Orchestra si Corul Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian

Bilete disponibile pe: www.stratickets.ro, www.ticketstore.ro.

https://www.facebook.com/MusicalParculdeDistractii/
www.tmcb.ro
www.opereta.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s