Dubla lansare de carte: Dezvoltarea bebelusilor

Doua volume de parenting vor fi lansate in limba romana, pe 22 mai, de la ora 18:30, la Libraria Humanitas de la Cismigiu.

Diversificare naturala. Cel mai bine pastrat secret al parintilor relaxati” si „Copii crescuti cu blandete. Cum sa crestem copiii lasandu-ne indrumati de ei” – scrise de Gill Rapley si Tracey Murkett – se lanseaza intr-un eveniment inedit.

Autoarele, pionieri in baby-led weaning, vor fi prezente la lansare via Skype, iar printre invitati se numara bloggeri, medici si nutritionisti.

Cele doua volume, care pot fi cumparate de pe site-ul Totul Despre Mame si din reteaua de librarii Humanitas, fac parte din seria Cartile parintilor, in care au aparut si alte titluri de referinta pentru literatura de parenting : „Parenting neconditionat” si „Pedepsiti prin recompense” de Alfie Khon sau „Ghidul pentru alaptare” al doctorului Jack Newman.

Diversificare naturala. Cel mai bine pastrat secret al parintilor relaxati

Volumul este un ghid practic, care ajuta parintii sa dezvolte la copil o relatie buna cu mancarea. Aceasta carte distruge mitul conform caruia bebelusii ar trebui hraniti cu lingurita si arata de ce a se hrani singuri de la inceput este calea cea mai sanatoasa.

Copii crescuti cu blandete. Cum sa crestem copiii lasandu-ne indrumati de ei

Din acest volum aflam cum sa intelegem nevoile copiilor, cum sa recunoastem ce ne spun si cum sa facem fata situatiilor stresante precum somnul, hranitul si plansul celui mic. Este genul de carte care va ajuta parintii sa puna bazele perfecte pentru o copilarie calma si fericita.

Gill Rapley si Tracey Murkett vin pe 6 iunie in Romania pentru a sustine o conferinta despre diversificarea naturala si pentru a raspunde intrebarilor parintilor din Romania. Cele doua specialiste le vor oferi parintilor romani solutii concrete, care ii vor ajuta pe ei si pe copiii lor sa obtina cele mai bune rezultate in urma introducerii alimentelor solide. Detalii despre conferinta se gasesc pe site-ul Totul Despre Mame.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s