Dragostea neconditionata dintre tata si copil

Se tot vorbeste despre dragostea neconditionata dintre o mama si copilul ei? Dar cum se manifesta iubirea unui tata? Despre asta vorbim acum, la Meditatii pentru parinti.

„Mi se pare extraordinar cat de frumos iti raspunde copilul la atentia pe care i-o acorzi, cat de sincere sunt zambetele lui si cat de frumos iti arata intregul sau suflet”, ne spune cu entuziasm Dan Cruceru, blogger Tati Cool si tatal Sofiei.

Din punctul sau de vedere, dragostea neconditionata a tatalui este diferita de cea a mamei. Si este normal. Pentru ca mama este cea care a purtat in pantece un sufletel noua luni. Pentru tata, acea dragoste se construieste in timp si implica rabdare.

Un tata bun va fi un model pentru copiii sai, la care acestia se vor raporta in viitor. Viitoarea femeie va cauta un barbat care sa aiba calitatile tatalui, in timp ce viitorul barbat va prelua valorile parintelui sau.

Ce presupune dragostea neconditionata dintre tata si copilul sau? Cum petrece timp de calitate un tata cu puiul sau? Afla aici.

Vezi si:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s