Devino partener 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca pentru copii si parinti!

Peste 50.000 de parinti si copii au sarbatorit 1 iunie cu Itsy Bitsy, anul trecut. Peste 20.000 de copii au desenat, cantat, alergat, au jucat toate jocurile posibile, au creat si s-au distrat la sutele de ateliere care au umplut parcul de dimineata pana seara.

Anul acesta punem la cale 1UNIFEST, cel mai mare festival de joaca pentru copii si parinti, din Bucuresti.

Reprezinti o editura, un club sportiv sau un ONG? Organizezi ateliere si activitati distractive si educative pentru cei mici? Devino partener 1UNIFEST!

Ca partener participant la eveniment, vei avea ocazia sa iti cresti notorietatea brandului si sa oferi ocazia publicului de a testa si vorbi mai departe despre produsele, serviciile si activitatile tale.

Pe scurt, la 1UNIFEST poti da mana, la propriu, cu parintii care isi doresc ce-i mai bun pentru copiii lor, si iti poti „imprieteni” brandul cu cei mici, lasandu-i sa se bucure de activitatile pe care le vei organiza in cadrul propriului corner, pe care il poti amenaja asa cum iti doresti.

Cere mai multe detalii la marketing@itsybitsy.ro

Despre 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca parinti-copii

Itsy Bitsy a facut posibil ca ziua de 1 iunie sa fie Zi Libera Nationala, asa ca hai sa ne bucuram impreuna! Sarbatorim Ziua Copilului impreuna cu parintii, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti!

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, timp de 12 ore (de la 8 dimineata la 8 seara) parcul Alexandru Ioan Cuza va gazdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize!

Anul trecut, peste 120.000 de metri patrati de parc s-au transformat in cel mai mare loc de joaca din Romania, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obtinut 1 Iunie sa fie zi libera nationala. Pentru cei peste 50.000 de parinti si copiii, o echipa de oameni cu suflet mare a pregatit tot ce si-au dorit cei mici de ziua lor: un loc perfect amenjat pentru joc si joaca cu parintii lor.

Milioane de zambete si chiote de bucurie au umplut parcul Al. Ioan Cuza din Sectorul 3 Bucuresti, de la 8 dimineata pana la 8 seara, printre mii de baloane si culori, zeci de mii de cadouri, sute de artisti mari si mici.

Toate dorintele celor mici au fost implinite si cadourile au curs in valuri in orice colt de parc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s