KinetoBebe vine la 1uniFEST cu activitati sportive pentru micii aventurieri!

Indiferent de varsta, miscarea joaca un rol foarte important in dezvoltarea copilului. Micutul tau este si va fi foarte activ si ideal ar fi sa ii incurajezi aceasta energie. La 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca pentru copii si parinti, care va avea loc pe 1 iunie, in parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, vei avea ocazia sa faci miscare impreuna cu cel mic, alaturi de prietenii si specialistii de la Centrul KinetoBebe!

Raluca Chisu, fondatoarea KinetoBebe, ne-a dezvaluit la „Happy Music”, ce le-a pregatit parintilor si copiilor de 1 iunie. Anul acesta, distractia va fi si mai mare! Specialistii vor fi prezenti in zona de sport, unde zbenguiala va fi pe primul loc. La urma urmei, ce ar fi o zi petrecuta in parc fara sesiuni de alergare, catarari sau sarituri?

Specialistii KinetoBebe vin la 1uniFEST cu activitati sportive pentru micii aventurieri, prin care acestia sa isi dezvolte rezistenta la efort, coordonarea si echilibrul. Copiii ceva mai mari vor putea intra intr-un joc cu obstacole, iar cei mici (chiar si bebelusii de 1 an) vor avea un traseu special amenajat, adaptat nivelului lor de miscare.

De asemenea, va fi si un traseu special pentru micutii aflat in fotoliu rulant.

„Prin aceste trasee si activitati, noi incercam sa le aratam parintilor ca putem sa facem trasee si distractie pentru copii in natura, cu orice avem la indemana”, explica Raluca Chisu.

Iata ce alte surprize mai pregatesc cei de la KinetoBebe pentru copii si parinti:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s