Despre Educatie versus Invatamant, in cadrul campaniei „Te asteptam in librarie!”

Editura Herald si Libraria Humanitas Cismigiu din Bucuresti (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38​) organizeaza marti, 27 august 2019, de la ora 18.30, evenimentul Educatie versus Invatamant, desfasurat in cadrul campaniei nationale „Te asteptam in librarie!”.

Intalnirea ii are ca invitati pe Lila Vasilescu (trainer, facilitator programe de educatie socio-emotionala la Scoala Internationala Verita, director Fundatia Verita), Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut si supervizor), Andreea Puiu (profesor, dezvoltator Pedagogia fericirii, initiatoarea campaniilor Cartea de pe catedra si Aleg sa fiu un profesor fericit), Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut integrativ).

Discutiile vor fi moderate de Sorin Lucaci (PR Editura Herald) si vor aborda subiecte precum educatie, mindfulness si parentaj constient, din perspectiva celor trei alternative de educatie: formala, nonformala si informala, cu sprijinul colectiilor Mindfulness si Parentaj, publicate de Editura Herald.  

Iata o parte din intrebarile la care vor oferi raspuns specialistii invitatii:

  • Care sunt indicatorii fericirii in educatia copiilor?
  • Din postura de parinti si educatori, cum putem sa ii invatam pe copii sa isi pastreze prospetimea, sa traiasca starea de mindfulness, acasa si la scoala?
  • Cine sau ce face ca disciplina cu dragoste si limite sa functioneze?
  • Cum alegem cea mai potrivita varianta de educatie pentru copilul nostru?
  • Cum sa crestem copii responsabili si fericiti?

De asemenea, invitatii vor discuta pe marginea titlurilor Mindfulness pentru profesori de Patricia Jennings, Despre educatie de Jiddu Krishnamurti si Disciplina cu dragoste si limite de Jerry Wyckoff si Barbara Unell, aparute la Editura Herald.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s