Descoperă activitățile care te așteaptă la SuperEroi pentru Viață, pe 27 aprilie!

Pe 27 aprilie, la a doua ediție a evenimentului SuperEroi pentru Viață, Parcul Lumea Copiilor va deveni un mare teren de sport, mișcare și joacă sănătoasă.

Descarcă harta evenimentului SuperEroi pentru Viață!

Te așteptăm să testezi și să-ți alegi sportul preferat, să participi la cursele colorate susținute de SuperEroii Itsy Bitsy alături de mari sportive și să iei parte la demonstrații sportive, să dansezi și să-i aplauzi pe artiștii și pe sportivii care vor urca pe scenă la SuperEroi pentru Viață!

ÎNSCRIE-TE AICI LA CURSELE COLORATE CU SUPEREROII ITSY BITSY!

Pe scena Itsy Bitsy Show vor susține momente de muzică și dans sute de copii, de la Steysha School of Irish DanceDavidansAcademia Campionilor Pro-mișcareShow Dance ArtHoney Dance Studio, Victoria Dance Studio, Andra Gogan Academy, Dance Elite Dance Studio, Acs Jolie Sport Club, C.S. Adeliv Kiai și C.S. AKURA. Tot pe scenă vor face demonstrații sportive de gimnastică, scrimă și dans sportiv prietenii de la Clubul Sportiv Dinamo, demonstrații de Qi gong cu Laurențiu Mogoș, de sărituri cu coarda cu Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes și acrobație cu sportivii de la Wonder Family Fest Cluj. Gazda evenimentului va fi Spinner, supereroul Itsy Bitsy care activează energia, care îi va antrena pe cei prezenți în cele 6 ore de spectacol, între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00.

Pe aleile parcului, întreaga familie are ocazia să descopere și să testeze o mulțime de sporturi și să participe la activități care încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos:

 • Bucharest Sport Club îi așteaptă pe copii la joacă și distracție cu Jocurile copilăriei, între orele 10:00 și 12:00. Echipa BSC pregătește jocuri diverse și vor oferi medalii micilor participanți. După ce vor face „încălzirea”, copiii se vor pregăti serios și vor învăța tehnici de alergare corectă alături de echipa de triatlon, între orele 13:00 și 15:00. De asemenea, între orele 15:00 și 17:00, antrenorii BSC vor povesti despre ce pot învăța copiii la cursurile de înot și vor prezenta cum decurge o oră de curs.
 • Echipa 2be group le propune iubitorilor de ciclism o experiență inedită de virtual cycling. Copiii și părinții vor putea urca pe biciclete conectate cu home trainere smart și vor pedala pe drumuri de munte sau în bătaia brizei, la mare, prin România sau prin orice loc din lume. Și pentru ca experienta sportivă să fie completă, cei mai curajoși sunt invitați să își testeze echilibrul pe bicicletele tandem.
 • Clubul Sportiv Akura promite o zi plină de demonstrații pentru toti copiii care vor să-și descopere pasiunea pentru arte marțiale. Instructorii Clubului Akura ne vor impresiona cu mișcări de kata sincron, enbu și tehnici de bază și le vor arăta copiilor cum pot folosi artele marțiale pentru a învăța să lucrăm în echipă, să se concentreze și să se disciplineze.
 • Asociația Club Sportiv Adeliv-Kiai ne va familiariza cu Aikido, artele marțiale japoneze cunoscute drept “arta păcii”. În cadrul demonstrațiilor, Sensei Adelin Voicu și membrii Asociației ne vor arăta cum decurg antrenamentele de Aikido Life, învățându-i pe copii cum se pot apăra folosind atacul adversarului.
 • Clubul Sportiv Dinamo București invită copiii la demonstrații de gimnastică, scrimă, dans sportiv, Ju Jitsu, lupte, karate, atletism, tenis de masă, tenis de câmp și box.
 • Alături de echipa Scuba România vom descoperi farmecul scufundărilor subacvatice și vom afla, de la instructori cu experiență, ce presupune acest sport și care sunt tehnicile de bază și regulile de siguranță în scufundări. De asemenea, vor fi prezentate diverse echipamente folosite în acest sport, dar și informații despre cele mai captivante locații de scufundare.
 • Victory Horses le propune copiilor să descopere frumusețea și eleganța echitației și să ia parte la curse distractive de Hobby Horse, în urma cărora vor fi premiați cu lecții de echitație în manej, plimbări călare la pădure și accesorii hipice. Concursurile se vor desfășura la orele 10:30, 12:30, 14:30 şi 16:30, cu maximum 10 participanți/cursă, pe traseul special amenajat lângă standul Victory Horses.
 • Federația Română de Rugby va fi prezentă la SuperEroi pentru Viață cu multă energie, pentru a le prezenta copiilor ce presupune sportul cu balonul oval și pentru a-i antrena în activități și demonstrații de rugby juvenil.
 • Muzeul Fotbalului îi așteaptă pe iubitorii fotbalului să descopere lucruri fascinante despre cel mai iubit sport din lume, dar și să-și antreneze energia jucând fotbal în diverse moduri – pe iarbă, table football și subsoccer. În plus, familiile vor avea ocazia să primească invitații și vouchere, pentru a vizita Muzeul Fotbalului din București.
 • Echipa C.S.U. Brașov, antrenată de Delia Luminița Ancuța, îi va încânta pe copii cu demonstrații spectaculoase de patinaj artistic pe role.
 • Echipa de hochei pe gheață Steaua Rangers le va povesti copiilor ce presupune acest sport și îi vor învăța să tragă la poartă cu crosele. Nu va lipsi nici mascota Rangee, pregătită să se fotografieze cu toți micii sportivi.
 • Clubul Sportiv Universitar de Șah București, prin programul național Şcoala de Şah, îi așteaptă pe copii să descopere sportul minții la ateliere de şah, simultane de şah şi mini-concursuri de șah. Clubul Sportiv Universitar de Sah este unul dintre cele mai premiate cluburi în topul național şi campioni ai capitalei la juniori.
 • Kids Station Afterschool îi va impresiona pe cei prezenți cu momente de Street Dance, educație fizică prin joc și concursuri de mini exatlon pentru copii, cu probe de motricitate, ștafetă și întrecere. De asemenea, cei mici vor putea încerca Nirvana Yoga pentru copii și vor învăța posturi de meditație.
 • Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes îi așteaptă pe copii și pe părinți să descopere bucuria săriturilor cu coarda.
 • Wonder Family Fest powered by Wonderland Resort Cluj va organiza activități sportive și acrobație.
 • Sofia Frunză & echipa Modern DADS vin pregătiți cu idei de activități sportive distractive special gândite pentru tătici și copii.

O viață activă și sănătoasă presupune și activități de prevenție, creative și recreative, astfel că-i vom avea la SuperEroi pentru Viață și pe prietenii de la Asociația Părinților IstețiAsociația HELP Autism, Asociația SAMAS, Pictează 3D și Magia Lutului.

 • MindHub București – Unirii, academia de programare pentru copii între 6 și 18 ani, vine pregătită cu activități de programare distractivă cu roboți.
 • Asociația HELP Autism vine cu activități sportive incluzive, la care pot lua parte toți copiii – tipici și atipici.
 • Pictează 3D este și de data aceasta alături de noi, dându-le copiilor ocazia de a se relaxa în pauzele dintre activitățile sportive. Cei mici vor putea, astfel, să-și încarce bateriile și să-și antreneze creativitatea participând la ateliere de pictură pe figurine de ceramică 3D.
 • Magia Lutului îi așteaptă pe copii la un atelier de pictură pe ceramică 100% handmade. Toate figurinele pe care copiii le vor picta sunt create, realizate și arse în cuptor de Vlaicu Ștefan, coordonatorul atelierului și tatăl lui Ingrid, de 13 ani, diagnosticată cu tuburare de spectru autist. Banii strânși în cadrul atelierelor Magia Lutului contribuie la plata terapiilor de suport, care o ajută pe Ingrid în adaptarea la viața de zi cu zi.

La SuperEroi pentru Viață vor fi prezenți și reprezentanți ai Aeroclubului României, care îi așteaptă pe copii să descopere ce presupune sportul aeronautic și care sunt principalele activități de sport aeronautic: zbor cu motor, zbor cu avion ultraușor motorizat, zbor cu planorul sau salt cu parasuta. De asemenea, pentru a le stârni copiilor curiozitatea copiiilor în ceea ce înseamnă aviația, membrii Aeroclubului vor expune în un superb planor.

De asemenea, vor putea fi admirate echipamente de caiac și canoe, expuse de echipa Caiac Smile, de la care vom putea afla informații despre acest sport pe apă, care a adus mari campioni României.

În zona dedicată activităților pentru siguranță și prevenire vor putea fi întâlniți reprezentanți ai Poliției Române, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov și ai organizației Crucea Roșie Română.

Cum ajungi la SuperEroi pentru Viață:

Ca să ajungi repede, să nu-ți risipești energia în trafic și să evităm împreună blocarea zonei, îți recomandăm să folosești mijloacele de transport în comun.

Mijloace de transport care ajung în zona Parcului Lumea Copiilor:
 • Metrou: Tineretului, Mihai Bravu.
 • Tramvai: 1, 10.
 • Autobuz: 312, 313, 381.

Antrenează-te și rămâi la curent cu noutățile evenimentului urmărind programele radio Itsy Bitsy și conturile noastre de Facebook și Instagram.


SuperEroi pentru Viață este un eveniment organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, susținut de: Asociația Părinților Isteți, AQUA Carpatica Kids, BCR și Școala de Bani, Bebe Tei, Carrefour România, Danonino, Fisiocrem, Generali, Infacol, Innergy, Măgura, Olympus, Papi, Sudocrem, Sugus, Supradyn Kids Complex , Suzuki, Synevo, Therme București, Töpfer, Veruvis Kids si World Class România.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s