Deschiderea Scolii de Vara Boem Club

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost prilejul unei sarbatori muzicale, cu peste 500 de invitati! Iata cum s-au distrat cei mici si ce ne pregateste Boem Club vara asta.

Sambata (21 iunie), Teatrul Act din Bucuresti a gazduit doua concerte in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea, interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani.

Cele doua evenimente – „Gala Excelentei in Muzica” si „Muzicieni in devenire” – au marcat incheierea anului scolar si inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii, in perioada 22 iunie – 15 septembrie. Scoala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea.

In cadrul primei editii a „Galei Excelentei in Muzica” au fost premiati cu diplome si trofee cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate exceptionale la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului, copiii au castigat peste 50 de premii la concursuri de pian, chitara si canto.

Copiii au primit si cadouri precum tabere de vara, vouchere discount la achizitionarea de instrumente si accesorii muzicale, carti cu jocuri, atlase, soft-uri educationale, abonamente la cursuri sportive, articole cu design muzical.

Profesori din cadrul Scolii de Muzica Boem Club au interpretat piese dintr-un repertoriu complex la pian si vioara, cover-uri si duete cu vocea sau auprezentat momente de improvizatie de inspiratie Jazz la pian, chitara si cu vocea.

„Am marcat deschiderea Scolii de Vara Boem Club prin Gala Excelentei in Muzica, o festivitate, speram noi, de bun augur pentru proaspetii inscrisi la cursurile Scolii de Vara din acest an, care sa ii incurajeze sa investeasca timp si efort in educatia lor muzicala pentru a ajunge sa cante cat mai curand ca premiantii din Gala. Vom organiza aceasta festivitate de premiere anual, pentru tinerele talente care ne-au ales ca alternativa educationala pentru lectiile de muzica. Prin intermediul numeroaselor premii castigate de catre copii la concursuri este recunoscuta si apreciata calitatea cursurilor noastre de muzica”, a declarat Claudia Atanasoae, Director Boem Club.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s