Decoratiuni de Craciun: Globuri 2D din petice colorate

Poti petrece mult timp alaturi de cel mic in aceasta perioada, realizand tot felul de decoratiuni pentru pomul de Craciun. Decoratiunile de Craciun nu trebuie sa fie insa foarte dificil de realizat si nicidecum perfecte. Conteaza mult mai mult daca sunt realizate impreuna, in familie, cu implicarea manutelor dibace ale copilului tau. Iata, de exemplu, un model de globuri 2D, haioase si colorate, pe care le poate face chiar si un copil de 2-3 ani.

Materiale necesare:
  • hartie cartonata
  • bucatele de hartie colorata, servetele, materiale textile sau fetru
  • sarma plusata/panglica
  • foarfeca
  • lipici si banda adeziva
  • optional: o cana sau un pahar, sa dai forma globurilor; carioca
Cum se fac globurile 2D din petice colorate

Foloseste cana sau paharul ca sa desenezi conturul unor cercuri pe hartia cartonata, apoi decupeaza cercurile care vor deveni, curand, globuri 2D de agatat in bradul de Craciun.

Aseaza pe masa de lucru cercurile de hartie, lipici si bucatele mici si multe de hartie colorata, servetele, fetru, materiale textile. Invita-l pe cel mic la masa de lucru si lasa-l sa lipeasca in voie bucatile colorate pe globurile de hartie.

Dupa ce se usuca lipiciul taie cateva fire de sarma plusata si formeaza din ele agatatori pentru globuri, lipite cu putina banda adeziva. Globurile sunt acum pregatite sa fie agatate in pomul de Craciun.

Sursa: www.artycraftykids.com

Daca vrei sa impodobesti bradul si cu alte decoratiuni realizate in casa, poti incerca sa faci si: 

Globuri din lana inghetata

Ghirlande cu braduti din fetru

Mos Craciuni din bete de inghetata

Decoratiuni cartonate

Rame foto in forma de ingerasi 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s