De Mos Nicoale, copiii oferă cadouri copiilor la Excelsior!

Mos Nicolae va fi asteptat in acest an de copii la Teatrul Excelsior, dupa unul dintre cele mai indragite spectacolele din repertoriu – Cocoselul neascultator.

Duminica, 7 decembrie, la ora 11.00, cei mici sunt invitati la spectacol, dar si la o activitate care le este dedicata si care ii vizeaza intr-un mod cu totul si cu totul special: publicul acelei dimineti va fi alcatuit dintr-un grup de copii din medii defavorizate, carora li se vor alatura copii si familii bucurestene. Pretul biletelor pentru copiii acestor familii consta intr-o jucarie oferita celor pentru care este dificil, cateodata chiar imposibil, sa aiba cadouri de Sarbatori.

Spectacolul face parte dintr-un nou program conceput si initiat de Teatrul Excelsior – Povestea vine la tine, al carui scop este ca, printr-o serie de evenimente si actiuni dedicate copiilor si tinerilor defavorizati, sa faca un pas spre integrarea lor in societate, sa transforme anormalitatea in normalitate, prin acceptarea diferentelor si educarea societatii in acest sens.

Asadar, avand ca partener Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Teatrul Excelsior demareaza programul „Povestea vine la tine”, prin acest prim proiect, oferind copiilor posibilitatea unei intalniri aparte. Publicul din dimineata zilei de 7 decembrie, format din prescolari si scolari, va fi invitat, la finalul spectacolului, sa petreaca ceva timp impreuna, printr-o serie de jocuri si activitati special imaginate pentru ei. Ziua pe care o vor petrece la Excelsior se va incheia prin oferirea de cadouri copiilor din medii defavorizate, care au participat la eveniment.

Cocoselul neascultator este unul dintre spectacolele de traditie ale teatrului, care se joaca pe scena de la Excelsior inca din 1990. Spectacolul ilustreaza atat pericolul la care sunt supusi cei care se lasa prada propriilor slabiciuni, cat si puterea iertarii si a prieteniei, puterea de a transforma obstacolele in lectii privind responsabilitatea fiecaruia pentru faptele sale. Regia poarta semnatura maestrului Ion Lucian si Victor Radovici, scenografia este semnata de Stefan Parvulescu, iar muzica de Vasile Menzel.

Asadar, copiii cu varste intre 3 si 9 ani sunt invitati sa petreaca de Mos Nicolae intr-un cadru special, alaturi de copii care au nevoie de prieteni si de caldura umana pe care Sarbatorile de iarna o pot oferi.

Bilete pentru parintii insotitori se gasesc la Casa de bilete a Teatrului Excelsior. Copiii au acces la spectacol pe baza unei jucarii.

Detalii despre spectacolele Teatrului Excelsior pe http://www.teatrul-excelsior.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s