De ce sa luam ochelari de soare pentru copii

De ce sa luam ochelari de soare pentru copii

Poate nu crezi ca niste simpli ochelari de soare pentru copii pot fi atat de utili in dezvoltarea copilului tau, dar iata cat de necesari sunt de fapt. La Traieste Sanatos cu Simona, iti spunem tot ce trebuie sa stii despre cum sa protejezi ochii puiului tau.

Pupila unui copil are tendinta sa fie mai mare si atunci sa permita trecerea unei cantitati mai mari din lumina si, implicit, din radiatiile ultraviolete, care pot sa afecteze structurile ochiului”, explica dr. Raluca Moisescu, medic specialist oftalmolog.

Cu alte cuvinte, ochii celor mici (cu toate elementele din care sunt compusi) sunt in plina dezvoltare. Ca urmare, picii sunt mult mai sensibili la posibile traumatisme oculare.

De aceea, pentru a evita orice problema provocata de expunerea solara, este important sa avem mereu la indemana ochelari de soare pentru copii, ochelari de calitate, rezistenti atat la radiatiile UV, cat si la cazaturile la care copiii sunt mici maestri.

Mai multe despre varsta la care sunt necesari niste ochelari de soare pentru copii, despre lentilele de calitate si alte informatii utile pentru dezvoltarea copilului tau afli acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s