De ce să învețe copiii limbi străine?

Dovezi științifice arată cum invătarea unei limbi structurează anumite conexiuni neuronale care îl ajută pe copil în gândirea logică. Studiile privind plasticitatea creierului ne arată că legăturile neuronale se pot reorganiza atunci când copiii invată lucruri noi sau memorează noi informații.

O limbă care este îndeosebi cunoscută pentru formarea gândirii logice datorită topicii și gramaticii ei este limba germană care se poate învăța cel mai ușor la vârste fragede.

Avantaje privind invătarea limbii germane de către copii:

  • Copilul își dezvoltă abilități de comunicare încă de mic, își antrenează concentrarea pe activitățile ce le are de făcut și va interacționa mult mai ușor cu copiii și oamenii din jurul sau;
  • Învățatul unei limbi noi deschide calea spre noi experiențe, oportunități și le permite să întâlnească persoane pe care nu le-ar fi întâlnit dacă ar fi vorbit doar limba maternă;
  • Mai târziu, pe piața muncii sau în domeniul afacerilor, comunicarea în limba germană cu partenerii de afaceri vorbitori de limbă germană contribuie la îmbunătățirea relației de afaceri. Astfel cresc șansele unei comunicări eficiente și, automat, rata de succes;
  • Copilul crește mai sănătos. Ultimele două decenii de studii arată că o minte bilingvă beneficiază de aproximativ 5 ani în plus de rezistență împotriva bolilor neurodegenerative.

Cu siguranță v-ați întrebat unde puteți învăța limba germană garantat.

German Kulturhaus și Kinder Kultur Haus pregătesc copii și adulți prin cursurile de limba germană structurate pe niveluri și categorii de vârstă, module conversaționale incluse și prin introducerea terminologiei business german în cursuri. Cursanții care doresc să aibă o diplomă recunoscută internațional primesc pregătirea necesară pentru susținerea examenului prin exersarea constantă a celor 4 paliere ale limbii: scris, citit, vorbit și înțelegere, iar centrul este acreditat pentru susținerea examenelor ECL cu diplome recunoscute în toată lumea.

Aici vin să învețe germana copii, adolescenți și adulți de toate vârstele care sunt conștienți de oportunitățile pe care le oferă această limbă, fie că sunt începători, intermediari sau avansați. În prezent centrul își desfășoară activitatea online și fizic.

Ești pasionat de limba germană și ți-e teamă că singur nu vei reuși să o înveți? Ai auzit la știri că pe piața muncii există cerere pentru cunoscători ai acestei limbi? Sau pur și simplu vrei să vizitezi Germania și să te simți confortabil vorbind cu nativii?

Ne bucurăm să avem traineri care vorbesc limba germană ca limbă maternă și acoperim întreaga arie de interese, de la cursuri pentru cei mici, adulți și companii. Cui se adresează cursurile noastre de limba germană? Ne adresăm firmelor care își doresc să ofere un beneficiu angajaților lor sau care își trag profitul din țări vorbitoare de limba germană. Ne adresăm copiilor cu vârste între 5-13 ani, adolescenților și totodată adulților care vor o reconversie profesională și știu că niciodată nu e prea târziu să învețe o limbă nouă.

Ce diferențiază Kinder Kultur Haus față de alte școli de limba germană?

La noi veți găsi un mediu primitor, traineri într-adevăr pasionați de predagogie/predare și limba germană, precum și prețuri accesibile tuturor, cu posibilitatea achitării în tranșe. Copiii care ne calcă pragul sau fac cursuri online se simt foarte repede în largul lor, adulții ne rămân cursanți pe parcursul multor module, iar companiile ne mulțumesc pentru plusul de cunoștințe adus angajaților lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s