Daruieste Viata spune povestile oamenilor care fac un Spital de Copii

Asociatia Daruieste Viata lanseaza campania ”350.000 de motive. Un Spital de Copii”, pentru a strange fonduri pentru cel mai ambitios proiect al Asociatiei, initiativa #NoiFacemUnSpital, primul Spital construit de la zero, exclusiv din donatii si sponsorizari.

In Romania, sunt peste 350.000 de oameni care fac un Spital. Doneaza, sponsorizeaza sau sustin initiativa #NoiFacemUnSpital. Pentru ca au incredere, pentru ca le pasa, pentru ca simt ca gestul lor mic conteaza, alaturi de alte gesturi mici. Pentru ca vor alte conditii in spitale. Pentru ca primesc transparenta. Fiecare motiv conteaza, pentru ca fiecare motiv inspira.

Daruieste Viata prezinta aceste motive si oamenii din spatele lor pentru a-i convinge si pe altii sa se alature cu o donatie/sponsorizare.

”Imi doresc ca mamele sa aiba siguranta, sa aiba incredere, sa aiba confort. imi doresc ca mamele sa poata sa fie moral sustinute, in primul rand. si imi doresc un personal bine pregatit si un personal care sa nu-si doreasca sa paraseasca Romania” – a spus Bianca Bodocean, o mamica din Baia Mare care a devenit donatoare dupa ce a trecut cu fetita ei, Iris, prin experienta din spitalele actuale.

”Mi-a placut transparenta. Faptul ca am vazut concret ce faceti si nu doar vorbe frumoase. Este si o forma de protest. Fac ceva.” – a marturisit Sandra Stoica, care redirectioneaza 20% din impozitul micii afaceri de familie catre Asociatie.

Sunt doar cateva din motivele celor care au ales sa se implice in campania #NoiFacemUnSpital.

Pe langa povestile prezentate de Daruieste Viata, pe conturile proprii de Facebook, Linked.in, Youtube si website, Asociatia ii indeamna pe toti cei care au sustinut #NoiFacemUnSpital sa se alature campaniei, postand in social media raspunsul la intrebarea ”De ce sustii proiectul” si folosind hashtag-ul #motivulmeu.

”Toate realizarile Daruieste Viata se datoreaza donatorilor si sponsorilor care ne-au sustinut de-a lungul timpului. Faptul ca #NoiFacemUnSpital a strans o comunitate atat de mare este o dovada incredibila de incredere, dar si o responsabilitate enorma. Motivele din spatele fiecarei donatii ne inspira si ne ofera energia de a merge mai departe. Avem datoria ca impreuna sa facem Spitalul care va pune cu adevarat pacientul in centrul actului medical.” – Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata.

”Intr-un context in care este mult mai usor sa te resemnezi si sa nu faci nimic, peste 350.000 de oameni si peste 5.600 de companii au ales sa faca ceva. Sa faca Spitalul de Copii. Le multumim tuturor celor care ne sustin, ii invitam sa ne ramana alaturi in continuare si sa-si convinga si prietenii, cunoscutii, sefii sa se implice. Pentru ca munca noastra este abia la inceput. Avem nevoie de perseverenta in demersul nostru – propunem un proiect pilot, un alt mod de a face lucrurile care sa aduca beneficii tuturor partilor implicate: pacienti, familiile lor, cadre medicale, autoritati.” – Oana Gheorghiu, fondatoare Daruieste Viata.

Cei care vor sa se implice in campanie pot dona prin SMS, cu textul SPITAL la 8864 (pentru o donatie lunara de 4 euro), sau pot intra pe daruiesteviata.ro, unde vor gasi detalii privind modalitatile de donare/sponsorizare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s