Dana Nalbaru/ Foto: Cristina Nichitus Roncea

Dana Nalbaru lanseaza Uitarea, un videoclip cinematic in regia lui Dragos Bucur

Dana Nalbaru a creat si lansat un prim capitol muzical al campaniei Redescopera iubirea. Piesa Uitarea, cu muzica si versurile semnate de ea a fost produsa la Londra si a prilejuit un clip cinematic plin de emotie in regia lui Dragos Bucur. Cei doi artisti au creat impreuna o poveste emotionanta despre o realitate a lumii moderne in care batranii devin spectatori ai vietii altora, uitand ca iubirea este motorul vietii, la orice varsta.

Uitarea este ultima dintre cele patru piese create de Dana Nalbaru si produse la Londra de Julian Wharton, in calitate de producator muzical.

Inregistrarile au fost facute in studiourile Goldsmiths si masterizarea s-a facut la Abbey Road. Piesele au fost create in 2018, cand Dana Nalbaru a lansat campania Redescopera iubirea si a avut primele intalniri cu publicul, in Bucuresti si la Brasov. Sute de oameni i-au confirmat de atunci nevoia omului modern de a-si regasi echilibrul interior, iar artista impartaseste din experienta ei si ofera sustinere prin muzica pe care o creeaza, cu multa daruire.

„Intr-o zi, cand ideea campaniei Redescopera Iubirea incepea sa prinda contur in mintea mea, m-am gandit la viata omului ca la cele patru anotimpuri, toate cu frumusetea si farmecul lor. Asa au luat nastere cele patru cantece si scenarii pentru videoclip-uri cinematice, care vor face parte din Redescopera Iubirea.” spune Dana Nalbaru.

Videoclipul cinematic Uitarea este o premiera si pentru Dragos Bucur, care a fost si in rolul de regizor la acest tip special de film, pe langa cel de producator. Personajele principale din poveste sunt jucate de actorii Florentina Tanase si Marian Ralea. Fillmarea a avut loc la Institutul National Ana Aslan.

Videoclipul cinematic UITAREA poate fi accesat aici:

Campania Redescopera iubirea va continua cu urmatoarele creatii muzicale ale Danei Nalbaru, cu implicarea ei in actiuni menite sa duca mai departe mesajul in care crede cel mai mult, mesajul de iubire.

„Atunci cand intelegi ca tot ce ai de facut e sa te lasi in iubire, intreg Universul lucreaza pentru binele tau si-ajungi sa intelegi lucruri imposibil de inteles pentru altii, ajungi sa-ti accesezi puterea interioara si sa fii fericit cu adevarat”, scrie Dana Nalbaru pe blogul Redescopera iubirea, unde urmeaza sa se vorbeasca mult despre cum putem face sa redescoperim si sa pastram iubirea in vietile noastre.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s