Construirea stimei de sine a copilului

Atelier pentru parinti Dezvoltarea unei stime de sine crescute este o chestiune de familie. Familia este un loc perfect pentru a-i invata pe ceilalti si pentru a pune in practica ceea ce invatam. Trainer atelier: Marilena Ionescu, psiholog, psihoterapeut de profesie si mama. Are o vasta experienta in lucrul cu copiii dobandita in urma atelierelor … Continuă lectura „Construirea stimei de sine a copilului”

Parintele de care copilul tau are nevoie

Atelier de comunicare relationala prin metoda ESPERE® „Parintii sunt in slujba nevoilor copiilor, nu a dorintelor acestora, pana cand acestia devin autonomi si impliniti.” (Aleth Naquet) Coordonatori atelier: Cati Calin are o experienta de 10 ani in programe de dezvoltare personala special concepute pentru copii, profesori, educatori, parinti si organizatii, dar si o experienta de … Continuă lectura „Parintele de care copilul tau are nevoie”

Comunica eficient cu micutul tau

Comunicarea si empatia sunt doua instrumente esentiale in relatia parinte – copil. Totusi, nimeni nu se naste invatat sau cu un „manual de crestere a copiilor”. De aceea, trainerul Antonia Noël te invita la o discutie despre comunicarea cu cei mici. Pe 19 martie, hotelul Novotel din Bucuresti gazduieste conferinta „Comunica eficient cu copiii, la … Continuă lectura „Comunica eficient cu micutul tau”

Workshop “ Invataturi despre Atentie”

Intr-o perioada in care si copiii si parintii sunt expusi unui mediu extrem de solicitant, prin stimuli foarte multi si puternici, disponibilitatea pentru o relatie calduroasa, afectuoasa intre parinti si copii sufera adesea. Mami eu cresc, tu ce faci? – Rolul atentiei in dezvoltarea relatiilor cu copii. Despre dezvoltare personala si dezvoltare parentala – convergente … Continuă lectura „Workshop “ Invataturi despre Atentie””

Un workshop despre inteligenta sufletului

SQ sau coeficientul spiritual este o dimensiune a inteligentei noastre, pana nu demult neinteleasa. Iata ce vei invata la workshopul „Copilul meu si inteligenta spirituala”: – aspecte teoretice; – ateliere experientiale; – constructia unor metode si activitati practice, destinate copiilor; – intrebari si raspunsuri; Intr-o lume marcata semnificativ de consumerism si entertainment, in care dezideratele economice … Continuă lectura „Un workshop despre inteligenta sufletului”